+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maarssen.
Laad meer vacatures

Customer Satisfaction Specialist Maarssen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Stap in de wereld van klantgeluk! Als Customer Satisfaction Specialist ben je een belangrijk deel van ons team. Je helpt klanten van begin tot eind en zorgt voor de beste service. Samenwerken is key in ons hechte team. Je werkt met verschillende taken, zoals het bouwen van klantrelaties, orderverwerking en het begeleiden van nieuwe klanten. We bieden een goed salaris, een fijn team, en kansen om te groeien met een ontwikkelbudget. Plus, je maakt kans op een vast contract! Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Welkom tot de wereld van klantgeluk bij onze opdrachtgever in Maarssen! Als Customer Satisfaction Specialist maak je deel uit van een dynamisch team dat de orderverwerking van onze klanten verzorgt. Vanaf het allereerste contact tot aan de after-sales service, sta je klaar om hen te ondersteunen op hun reis. In ons hechte team draait alles om samenwerking, waar jouw rol van onschatbare waarde is. Je taken zullen bestaan uit: 🔥 Het opbouwen van sterke klantrelaties door proactieve communicatie en topkwaliteit service; 📱 Efficiënte verwerking van orders in SAP, via diverse kanalen zoals telefoon, e-mail en sales agents; 📦 Actief beheer van backorders en het vinden van alternatieven voor een betrouwbare backup; 📑 Gebruik van Scan2order en opstellen van offertes voor een vlotte afhandeling; 💶 Up-to-date houden van verkoopprijzen in SAP; 💻 Onderhouden van contact met klanten via e-mail en telefoon; 🤝 Het begeleiden van nieuwe klanten voor een naadloze overgang.

Wij bieden:

💰 Een goed salaris;
🌴 Goede regeling opbouw pensioen en vakantiegeld;
🚗 Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
💛 Een hecht team waarin je warm ontvangen wordt, en een fijn en uitgebreid inwerktraject;
📚 Ontwikkelbudget t.w.v. €2500 via Timing dat je kan inzetten voor persoonlijke en professionele groei;
📆 Keuze uit wekelijkse of 4 wekelijkse uitbetaling;
📜 Kans op vast contract bij de opdrachtgever.

Wij vragen:

✅ Ervaring in de klantenservice is een pre;
✅ Zeer goede kennis van SAP R/3 en andere ERP-systemen;
✅ Goede kennis van MS Office (Excel en Word);
✅ Ervaring met Salesforce is handig, maar geen vereiste;
✅ Uitstekende beheersing van Nederlands en een goede kennis van Engels. Lijkt het leuk om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel. Je mag ook mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bellen naar mijn directe mobiele nummer 0648457006 voor meer informatie of om te laten weten dat het je wat lijkt!

Waar ga je werken:

Wereldwijd leidend in chemie, streeft onze opdrachtgever in Maarssen naar intelligente oplossingen die niet alleen hun klanten, maar ook de toekomst duurzamer maken. Bij hen draait het om jouw ontwikkeling, ongeacht je achtergrond, leeftijd, geslacht, seksuele oriëntatie, handicap of overtuigingen. Ze geloven in diversiteit, omdat het ons sterker maakt dan ooit tevoren. Bij onze opdrachtgever in Maarssen creëren ze niet alleen banen, maar ook kansen. Het is een toonaangevende producent en leverancier van Glasurit en R-M Autolakken, evenals een breed scala aan gerelateerde producten, uitrusting en diensten die de efficiëntie van autoschadeherstel, carrosseriebouw en aanverwante industrieën maximaliseren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in