+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maarssen.
Laad meer vacatures

Technische Dienst Medewerker Maarssen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Four Life Sciences

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 3.900 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In deze functie zorg je ervoor dat onze machines blijven werken. Je werkt met veel verschillende soorten machines, zoals industriele machines en sorteerrobots. Je doet vooral werk om problemen te voorkomen, maakt reparaties en installeert nieuwe dingen. Ook los je problemen op met de machines. Dit werk is belangrijk om alles goed te laten lopen. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Als Technische Dienst Medewerker binnen onze organisatie ben jij verantwoordelijk voor het draaiende houden van ons machinepark. Dit machinepark bevat verschillende soorten machines zoals industriële machines, vouwmachines, gasdrogers en sorteerrobots. Aan deze installaties voer je vooral preventief onderhoud, reparatie en installatiewerkzaamheden uit. Daarnaast houd jij je bezig met het uitlezen en verhelpen van zowel mechanische als elektrotechnische storingen aan de bovengenoemde installaties.


Gevraagd

Functie-eisen
· Als Technische Dienst Medewerker ben je in het bezit van een technische opleiding richting de Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek;· Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;· Je bent flexibel maar ook proactief ingesteld;· Bereidheid om in een ploegendienst te werken.


Aanbod

Baanaanbod
· Als Technische Dienst Medewerker verdien je een salaris tussen de €3.200,- en €3.900,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring;· Een eindejaarsuitkering van meer dan 3%;· Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;· Teambuilding activiteiten zoals uitjes, borrels, evenementen en meer.


Bedrijfsomschrijving


Bedrijfsprofiel
Als Technische Dienst Medewerker in ons bedrijf kom je terecht in een lang bestaande organisatie met een geschiedenis van meer dan 170 jaar, en ondanks deze lange periode van bestaan, blijven wij ons voortdurend ontwikkelen en uitbreiden. Je wordt lid van een team van 7 professionals op het gebied van techniek, en de werkomgeving kenmerkt zich door een hechte en informele sfeer. Dankzij onze recente bedrijfsgroei, zien wij het als een prioriteit om niet alleen als bedrijf te evolueren, maar ook om de individuele groei van onze collega's te stimuleren. Daarom bieden wij mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling in het vakgebied, waaronder deelname aan vakgerichte cursussen en trainingen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in