+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maarssen.
Laad meer vacatures

Timmerman prefab elementen Maarssen Maarssen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.350 - € 2.750 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je als timmerman in een werkplaats waar je met hout aan mooie projecten bouwt. Je maakt prefab elementen voor de bouw, zoals stelkozijnen en dakkapellen. Je werkt zelfstandig of samen met collega's en maakt dingen vanaf tekening. Het is een leuke kans als je van hout houdt en graag in een schone werkplaats werkt. Je kunt elke dag iets nieuws maken en samenwerken met leuke mensen. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij als timmerman ervaring met het bouwen van prefab elementen? Bouw jij het liefst met hout op een vaste locatie en ben je toe aan nieuwe uitdaging? Dan is deze gave plek in de werkplaats echt wat voor jou. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

In de werkplaats werk je samen met je collega’s aan prefab elementen die voor de bouw worden geproduceerd. Vanaf tekening ga je zelfstandig of met je collega prefab constructies produceren en samenstellen. Een greep uit de opdrachten die jij gaat bouwen:
– Stelkozijnen
– Houtskeletbouw
– Rekwerken
– Dakkapellen
– Spouwbladen
– Bekistingen
– Luifels
– Veranda’s.

Word jij gelukkig van de geur van hout in een nette werkplaats? Zie jij jezelf al elke dag aan verschillende gave projecten bouwen? Zelfstandig of met een van je leuke collega’s bouwen in de werkplaats? Solliciteer direct of stuur me een whatsapp bericht . Ik neem snel contact met je op.



Gevraagd

– Je hebt bij voorkeur ervaring met het bouwen van prefab elementen
– Je kan zowel zelfstandig als in duo werken
– Je bent fulltime beschikbaar en woonachting in de omgeving.



Aanbod

Een vaste werkplek in een nette werkplaats waar je samen met leuke collega’s gaat bouwen aan prefab elementen. Omdat jij een vakman bent en vakwerk levert verdien je een uitstekend salaris dat past bij jouw ervaring. Je begint met een jaarcontract dat kan uitlopen tot een vaste aanstelling. Wil je een cursus volgen om beter te worden in je werk? Je krijgt bij Bowers de mogelijkheid om vakgerichte certificaten te behalen en jezelf te blijven ontwikkelen daarnaast mag je gratis meedoen met ons gelukstraject!

Ben jij de timmerman die prefab elementen bouwt? Wil je graag in een moderne werkplaats werken met leuke collega’s? Solliciteer door op de button hieronder te klikken of bel me eens op 06-19114180 voor een gesprek.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in