+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Auto (Bedrijfswagen) Monteur bij Burgers Trailerbouw in Maasbracht Maasbracht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Aragon Search

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Kom werken bij Burgers Carrosserie in Maasbracht, waar we trots zijn op onze kwaliteit en innovatie. Als Auto / Bedrijfswagenmonteur speel je een belangrijke rol in het onderhouden en repareren van dubbel decks trailers voor grote klanten. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan duurzame oplossingen voor een groenere toekomst. Geen dag is hetzelfde en je werkt samen in een team dat klaar staat om te groeien. Wil jij jouw carrière laten groeien? Ontdek hoe!
 

Volledige vacaturetekst

Kom werken in Maasbracht bij het service & onderhoudsonderdeel van de grootste Dubbel Decks vrachtwagentrailer bouwer van de wereld!
Burgers Carrosserie bestaat bijna 100 jaar en werd in 2021 Onderneming van het jaar en produceert met 150 medewerkers tot wel 500 Double Deck vrachtwagentrailers per jaar. Onlangs is de 1000ste Action Double Deck trailer gebouwd. Daarnaast bouwt Burgers vanuit de afdeling Nieuwbouw bakwagens, aanhangwagens en opleggers voor o.a. Jumbo, Zeeman, Fleura en een bekende wielerploeg. Ook groeit het aantal internationale klanten tot ver over de Nederlandse grenzen tot in Chili aan toe.

Om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag zijn wij voor de service & onderhoudsvestiging van Burgers vestiging Maasbracht momenteel op zoek naar;

Auto / Bedrijfswagenmonteur

Bij Burgers zijn ze trots op hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Als een toonaangevende servicevestiging voor bedrijfswagens in Maasbracht, spelen ze een cruciale rol in het onderhouden en repareren van dubbel decks trailers en aanhangers van toonaangevende klanten.
Als nieuwe collega speel je een essentiële rol in het realiseren van deze missie. Bij Burgers Carrosserie is geen dag hetzelfde en krijg je volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in je carrière. Tegelijkertijd draag je bij aan het ontwikkelen en produceren van duurzame oplossingen die een positieve impact hebben en bijdragen aan een groenere toekomst.

Gevraagd

  • Reparaties en onderhoud verrichten aan (dubbel deck) trailers
  • Diagnose stellen en verhelpen van storingen
  • LPK & Tacho keuringen uitvoeren
  • Rangeer werkzaamheden uitvoeren


Aanbod

Meer over Burgers
Transport en logistiek geldt al jaren als verbindende schakel in de wereldwijde economie. De sector wordt sterk beïnvloed door trends zoals E-logistiek, klimaatverandering en technologische ontwikkelingen. Hierdoor zijn flexibiliteit en beheersing van risico's in deze sector erg belangrijk om de winstgevendheid te te blijven waarborgen. Burgers is pionier op het gebied van de productie van dubbel decks vrachtwagentrailers naast de productie van reguliere trailers. Met de dubbeldecks trailers kan over de weg 1,5 keer meer vervoerd worden dan met een reguliere trailer. Dit levert een positieve bijdrage op in de milieu uitstoot rekening houdend met de beperkte beschikbaarheid van chauffeurs en de stijgende brandstofprijzen.

Gevraagd
  • Je hebt een afgeronde opleiding eerste bedrijfswagens technicus of technisch specialist bedrijfswagens
  • Eventueel relevante werkervaring met het herstellen van schades bij bedrijfswagens, (grote pre)
  • Je hebt technisch inzicht en denkt in oplossingen
  • Goede beheersing van de Nederlandse & bij voorkeur Engelse taal
Aanbod
  • 25 vakantiedagen & 5 ATV dagen bij een fulltime dienstverband van 38,75 uur per week. Standaard 1 of 2 weken zomersluiting in de zomerperiode 1 ATV dag standaard ingepland de vrijdag na Hemelvaartsdag – lang weekend 4 ATV dagen standaard ingepland door de directie tussen kerst en oud & nieuw – week vrij
  • 8% vakantiegeld die in juni wordt uitbetaald
  • Pensioenfonds PMT
  • Aangesloten bij de CAO - Metaal & Techniek Carrosseriebedrijf
  • Daarnaast hebben wij een personeelshandboek & verzuimbeleid
  • Reiskosten 0,21 cent per KM boven de 10 KM tot maximaal €130,- netto per maand; Kan eventueel vanaf geweken worden.
Geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Neem voor meer info contact op met Samantha Baijens, HR manager bij het hoofdkantoor van Burgers in Aalsmeer: Bel 085 0227 700 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Geef duidelijk aan voor welke vacature en locatie je belangstelling hebt. Derk Ruules van Aragon Search ondersteunt Burgers bij de invulling van deze vacature. Voor vragen over deze vacature; Mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in