+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maasbree.

Junior Calculator GWW Maasbree

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Valento Jobs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken een enthousiaste junior calculator GWW!

Ben je gepassioneerd door wegenbouw en infrastructuurprojecten in het algemeen?  Wil je op basis van jouw kennis en opleiding een haarscherpe kostprijsberekening leren maken? Ben je positief en flexibel ingesteld? Blink je uit met jouw cijfermatig en analytisch inzicht? Is je werkdag geslaagd als je nauwkeurig en gestructureerd kan werken? Ben je enthousiast als je weer een deadline hebt gehaald?

Heb je na het behalen van je MBO/HBO Civiele techniek een leerrijke stage achter de rug of misschien al een eerste werkervaring op zak? Heb je kennis van bestekken RAW-/UAV-gc en/of reeds kennis gemaakt met infrastructuurprojecten in de wegenbouw?

Ben je een positieve en gemotiveerde teamspeler die ook zelfstandig functioneert?

Dan is deze job zeker iets voor jou!

Als junior calculator sta je mee in voor het maken van kostprijsberekeningen, het tijdig indienen van offertes en aanbestedingsdossiers voor onze overheids-en privéopdrachten. Je verzamelt alle nodige informatie, analyseert deze grondig en bereidt vervolgens een kostprijsberekening voor. Daarnaast sta je in voor het opstellen, verzenden en opvolgen van offertes voor onze klanten. Zodra het project gegund is, draag je het project over aan het projectteam voor de uitvoering.

Je werkt samen met de collega’s van de calculatie, maar ook met de sales manager, werkvoorbereider en projectleiding. Hierdoor krijg je de kans om dagelijks te leren van een professioneel en gedreven team.

Werken bij een dynamisch bedrijf dat steunt op ervaring en oog heeft voor vernieuwing?

Sinds 2016 bieden zij totaaloplossingen als infrabedrijf in Nederland aan. Die oplossingen bouwen op meer dan 50 jaar ervaring in projecten op gebied van wegen-, industrie- en waterbouw in België. Niet enkel in opdracht van overheden, maar eveneens voor industrie, bouw en particuliere opdrachtgevers. Het hart van deze onderneming zijn de toegewijde medewerkers die dankzij hun ervaring en knowhow de kwaliteit naar een hoog niveau tillen.

De kracht is de visie van de bedrijfsleiding die deze ervaring aanvult met technologische vernieuwingen, een modern machinepark en een grensoverschrijdend werkterrein. Daardoor is de onderneming de laatste jaren uitgegroeid tot een echte allround wegenbouwer.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in