+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Quality Control Engineer in Maasdijk Maasdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TeqJob Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Vacature Quality Control Engineer

Wij hebben technisch uitdagende functie openstaan voor een kwaliteitsengineer. Jij bewaakt de kwaliteit van onze producten vanaf de inkoop, productie en de uitlevering. Je werkt samen in een team van engineers en waar nodig pas jij werkprocessen aan en doet voorstellen voor innovaties. Je hebt oog voor detail en bespreekt regelmatig met het personeel en je bent voortdurend opzoek naar verbeteringen die de kwaliteit en de efficiëntie van de productie ten goede komen.  Via TeqJob ga je direct in dienst bij de werkgever, wij doen in opdracht het recruitment.


Bedrijfsinformatie

Een zijn een innovatief technisch gedreven bedrijf in de agrofoodsector. Wij ondersteunen telers bij het duurzaam produceren van bloemen en voedsel. Samen met ruim 300 medewerkers staan wij garant voor een hoge kwaliteit en leveren onze producten over de hele wereld. De veranderende wereld, bevolkingsgroei en de vraag naar duurzame productiemethoden vragen om innovatie en nieuwe productiemethoden. Wij dragen daaraan bij in robotisering, waterbehandeling, productiesystemen en klimaatschermen. Wij zijn een familiebedrijf en onze kernwaarden zijn de lange termijn, innovatie en duurzaamheid.


Wat ga je doen als Quality Control Engineer

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde Engineer om ons team te versterken op de afdeling klimaatschermen / doeken. Als Quality Control Engineer ben je verantwoordelijk voor R&D, kwaliteit en certificeringen. Naast de kwaliteitscontrole op onze productieafdeling ben je medeverantwoordelijk voor de R&D, hierbij werk je samen met andere specialisten. Je doet onderzoek, ontwikkeld nieuwe productiemethodes en je zal regelmatig te vinden zijn bij onze klanten op locatie om te testen en te bespreken of er verbeteringen plaats kunnen vinden. Dit is een unieke functie waar jij zelfstandig invulling aan kan geven, in overleg met jouw leidinggevende bepaal jij waar de prioriteiten liggen.

Verantwoordelijkheden

  • Engineering, , ondersteuning, onderzoek en R&D
  • Materiaal product keuze en productietechniek
  • Oplossen van technische problemen en vinden van oplossingen die de duurzaamheid en kwaliteit verbeteren
  • Je werkt in multidisciplinaire teams aan product development
Dit vragen wij van jou

Deze functie vereist een hbo werk en denkniveau en omdat je regelmatig aan verschillende projecten werkt een flexibele instelling. Je bent analytisch, oplossingsgericht en je kan goed samenwerken in een team.

  • Bachelor of Master in een technische richting
  • Affiniteit met textiel is een pre
  • Ervaring met testen, ontwerpen, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je woont in de omgeving van Maasdijk
  • Gedreven om te blijven leren en nieuwe technologieën te ontdekken
Dit hebben wij jou te bieden

Een goed salaris op basis van kennis en ervaring, 29 vrije dagen per jaar bij een voltijd dienstverband, een goede pensioenregeling en ruim voldoende opleidingsmogelijkheden. Je kan rekenen op een goede inwerkperiode voor dat je zelfstandig aan het werk gaat. Wij zijn een technisch gedreven bedrijf, onze cultuur is informeel en collegiaal. Het verloop bij ons is laag omdat wij graag actief meedenken met jouw carrière wensen. Deze vacature is ontstaan door de grote vraag naar onze diensten en producten.

Heb je interesse (ook als je niet helemaal past in het profiel) in de functie van Quality Control Engineer in Maasdijk, stuur dan je cv of neem contact met ons via de website van TeqJob Engineering.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in