+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maasdijk.

Aankomend Teeltspecialist Maasdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rekroet Werving & Selectie

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Beekenkamp Plants B.V. zoeken we mensen die van planten houden en graag willen helpen om ze gezond te laten groeien. Als onderdeel van ons Teeltteam werk je samen met collega's om de kwaliteit van onze planten te verbeteren. Of je nu nieuw bent in dit werk of al ervaring hebt, er is altijd een plek voor jou. Je taak is om de groei van de planten te controleren, problemen te zien en op te lossen. Je leert ook over nieuwe manieren om planten te laten groeien. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Beekenkamp Plants B.V. produceert op meerdere vestigingen in binnen- en buitenland een compleet scala jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed voor de professionele tuinbouw in Europa en daarbuiten. Kwaliteit van onze producten staat centraal. We streven daarbij naar een voortdurende verbetering van onze producten. Voor Vegetables en Ornamentals zijn wij op zoek naar versterking van ons Teeltteam. Of je nu starter of al een ervaren Teeltspecialist bent, wij hebben vast en zeker een uitdaging voor je klaar liggen. Wat maakt het werken in de teelt bij Beekenkamp nou zo uniek? De diversiteit aan producten en productvormen!

Je wordt onderdeel van een team en staat er dus niet alleen voor. Afhankelijk van de locatie waar je komt te werken bestaat een Teeltteam uit 3 tot 12 collega’s.

Samen met de afdeling Onderzoek en onze Gewasbeschermingsspecialist zorg jij als teelttopper voor de continue verbetering van de plantkwaliteit en de toegepaste teelttechnieken.

Aan jou als (Aankomend) Teeltspecialist de taak optimale groeiomstandigheden te creëren. Veelomvattend en verantwoordelijk werk, waarbij je betrokken bent bij het hele groeiproces.

Je controleert en bewaakt de groei van de planten en signaleert afwijkingen ten opzichte van de kwaliteitseisen en bepaalt de te nemen (teelt technische) maatregelen. Dit doe je door middel van innovatieve middelen zoals sensoren, die je ondersteunen om teeltbeslissingen te nemen.

Je blijft op de hoogte van nieuwe teelt technische ontwikkelingen o.a. op het gebied van meststoffen en (biologische) gewasbescherming. Aan jou is het straks te danken dat de planten voldoen aan de exacte vereisten van onze klanten en in optimale conditie onze kas verlaten.



Gevraagd

  • Je werkt en denkt op MBO- of HBO-niveau;
  • Je hebt al ervaring in de tuinbouw en je hebt bij voorkeur al laten zien dat je de bekende groene vingers hebt;
  • Je bent in het bezit van een geldig bewijs van vakbekwaamheid uitvoeren gewasbescherming (spuitlicentie) of bent bereid deze op korte termijn te halen;
  • Je spreekt Nederlands en je gaat makkelijk met mensen om;
  • Je hebt een flexibele werkinstelling en hebt er geen moeite mee om één keer in de vier weken een storings- of weekenddienst mee te draaien. Ook in het weekend kunnen onze planten niet zonder de optimale verzorging;
  • Om eventueel snel ter plekke te kunnen zijn in het weekend is het gewenst dat je maximaal 30 autominuten van de locatie woont.


Aanbod

Reken maar dat je bij een groeiend bedrijf als Beekenkamp Group alle kansen krijgt. Hier laten we niet alleen planten groeien, maar ook mensen. Heb je talent? Wil je verder komen? Mogelijkheden genoeg. Aandacht voor jouw ontwikkeling is bij Beekenkamp gegarandeerd.

Ook al zijn we een internationaal toonaangevend bedrijf: je merkt bij ons nog echt die cultuur van een Westlands familiebedrijf. Prima sfeer, plezierige collega’s en een enthousiaste personeelsvereniging.

  • Een goed salaris (afhankelijk van kennis en ervaring);
  • 25,5 vakantiedagen bij een 40 urige werkweek;
  • Opleidingsmogelijkheden (vakinhoudelijk of persoonlijk);
  • Een actieve personeelsvereniging met gevarieerd activiteitenaanbod;
  • Collectiviteitskorting bij diverse verzekeringen en financiële diensten.


Bedrijfsomschrijving

Beekenkamp Group bundelt haar krachten in drie bedrijven: Beekenkamp Plants, bestaande uit Vegetables en Ornamentals, Deliflor Chrysanten en Beekenkamp Verpakkingen. Deze combinatie geeft Beekenkamp een unieke positie in de markt. Samen voorzien wij onze klanten van de beste kwaliteit chrysanten, plantenrassen en duurzame verpakkingen, zo maken wij de wereld iedere dag een stukje groener.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in