+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maassluis.

Head of Enterprise Architecture Maassluis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lely

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 10.000 p/m

Vacature in het kort

In deze rol leid je de ontwikkeling van een belangrijke bedrijfsbrede architectuur. Je werkt samen met verschillende mensen om te zorgen dat de technologie van het bedrijf goed past bij wat het wil bereiken. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van standaarden en het leiden van een team van experts. Je zorgt ervoor dat de technologie altijd past bij wat het bedrijf nodig heeft. Dit is een kans om een belangrijke rol te spelen in de toekomst van het bedrijf. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een cruciale rol spelen in het vormgeven van de toekomst van een bedrijf? Als Head of Enterprise Architectuur ben jij de visionaire leider die de ontwikkeling en implementatie van een krachtige bedrijfsbrede architectuur leidt. Jij staat aan het roer van de strategie en doelstellingen, waarbij je samenwerkt met belangrijke stakeholders om de technologische behoeften te identificeren en de enterprise architectuur te bouwen die schaalbaar, flexibel, veilig en kosteneffectief is.

Jouw rol draait om het vaststellen van de standaarden en richtlijnen die de organisatie op koers houden. Je adviseert en informeert over alle architectuuraspecten, waardoor de nieuwe manier van werken binnen de organisatie tot bloei komt. Daarnaast leid je een talentvol en kennisrijk team van domeinarchitecten en IT-experts in de nieuwe Lely organisatie.

Het gaat verder dan alleen technologie. Jij bent de drijvende kracht achter strategieën die ervoor zorgen dat de investeringen in lijn zijn met de bedrijfsdoelen, terwijl je innovatie in evenwicht brengt met de behoefte aan waterdichte beveiliging. Flexibiliteit is jouw sleutelwoord: je zorgt ervoor dat de technologie altijd kan meebewegen met veranderende bedrijfsbehoeften en identificeert slim de gaten in de huidige technologielandschappen.

En daar stopt het niet. Jij bent de architect van de toekomst voor Lely, verantwoordelijk voor een toekomstbestendige architectuur die de strategie van het bedrijf weerspiegelt, zowel organisatorisch als technisch. Het opbouwen en leiden van een sterk team om deze visie tot leven te brengen, het bepalen van de koers voor bedrijfsteams en het opstellen van doelgerichte plannen: dat is jouw uitdaging!

Ben jij diegene die deze uitdaging met beide handen wil aangrijpen? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu en maak deel uit van de toekomst van Lely!



Gevraagd

Deze rol is nieuw in de recent aangepaste organisatie van Lely en vereist daarom iemand die in staat is om de toekomst van werken onder architectuur bij Lely vorm te geven. Je krijgt veel vrijheid om het team en de manier van werken op te zetten. We zijn op zoek naar iemand die niet alleen kennis heeft van enterprise architectuur, maar ook in staat is om teams vorm te geven. Bovendien weet je de organisatie mee te nemen en te overtuigen van de positieve en noodzakelijke aard van de verandering.

  • Een master-opleiding, uitgebreide kennis van enterprise architectuur, inclusief applicatie-, gegevens- en infrastructuurarchitectuur.
  • Een goed begrip van branchestandaarden in een omgeving met hoogtechnologische productie, best practices en opkomende technologieën.
  • Ervaring met veranderingsmanagement.
  • Ervaring met het managen van een team (personeelsmanagement), een pre is ervaring met leidinggeven in een matrix organisatie.
  • Expertise op het gebied van architectuurraamwerken en hun toepassing binnen een innovatieve onderneming voor originele apparatuur fabricage.
  • Effectief handelen op verschillende niveaus binnen de organisatie, van bestuur en directie tot werkvloerniveau.


Aanbod

Een geweldige baan bij een internationaal bedrijf dat voorop loopt in de agrarische sector om het leven van de melkveehouder gemakkelijker, duurzamer en plezieriger te maken. 

  • Werken in een internationale omgeving bij een van de meest innovatieve organisaties in Nederland.
  • Werken op de hypermoderne Lely Campus in Maassluis.
  • Vrijheid bij het organiseren van jouw eigen werk.
  • Een jaarsalaris dat oploopt tot € 120.000 per jaar.
  • Goede omgeving voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Onze Lely Academy met een scala aan verschillende trainingscursussen.
  • #FitatLely-programma met onze eigen Lely Gym waar u gratis kunt sporten, (online) sportlessen, masterclasses over werken vanuit huis en andere activiteiten op het gebied van lichaam, geest of voedsel.

...en onze eigen barista op de Lely Campus die de beste cappuccino's maakt van verse melk, rechtstreeks van de boer.

Daarnaast zijn wij Familiebedrijf van het Jaar 2019, Great Place to Work gecertificeerd in 2022 en nog veel meer...

Werving- en selectiebureau, consultancy en/of uitzendbureau?

Wij waarderen de interesse, maar wij werven al onze kandidaten rechtstreeks. Wij begrijpen dat u, als tussenpersoon, de kandidaten met onze geweldige posities wilt presenteren en zo bij wilt dragen aan onze ambities, maar zo hebben wij onze werving niet georganiseerd. Dit betekent dat alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op Lely-vacatures worden behandeld als directe sollicitaties.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in