+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maassluis.
Laad meer vacatures

Project Engineer Maassluis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.400 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Als cruciaal lid van ons team van engineers, krijg je de kans om het hele proces, van klantintake tot productuitlevering, te beheren. Je rol omvat effectieve communicatie, zowel intern als met klanten en leveranciers, om tijdige levering te verzekeren. Je zult betrokken zijn bij het ontwerpen van technische oplossingen, het interpreteren van klantvereisten, het beheren van technische interfaces, en het waarborgen van kwaliteit en deadlines. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Vind je het leuk om deel uit te maken van een gemotiveerd en deskundig team van engineers? Jij bent diegene die verantwoordelijk is voor het gehele proces, van intake van de klant tot het uitleveren van kwaliteitsproducten. Klinkt dit goed? Dan is deze rol misschien wel wat voor jou!


Wat ga je doen?

Je dagelijkse activiteiten zullen effectieve communicatie inhouden, zowel intern als extern met klanten en leveranciers, om tijdige levering van het eindproduct volgens afgesproken voorwaarden te waarborgen. Ook zal je betrokken zijn bij het ontwerpen van technische oplossingen, het beoordelen en nauwkeurig interpreteren van klantvereisten, het beheren van technische interfaces, het halen van deadlines, het geven van feedback over wijzigingen en het tijdig delen van informatie met leveranciers door de kwaliteit van het geleverde werk te waarborgen.


Jouw werkzaamheden
  • Het ontwikkelen van ontwerpen die in lijn zijn met de specificaties en behoeften van de klanten is essentieel;
  • Vertalen van procesontwerpen en klantvereisten naar optimale configuraties, lay-outs en afmetingen voor de producten;
  • Het coördineren van het project draait om het waarborgen van kwaliteitscontrole, het naleven van leveringstermijnen en het beheren van het budget.


Gevraagd

  • Een afgeronde hbo-opleiding Chemische Technologie of een andere vergelijkbare opleiding;
  • Je kan goed zelfstandig werken maar ook in teamverband als een echte teamplayer;
  • Gevorderde kennis van procesonderdelen, toepassingsnormen en regelgeving.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Een toonaangevende speler in de markt waar veel ruimte is voor jouw ontwikkeling. Je komt te werken in een gedreven team om jouw kennis als (Senior) Project Engineer verder bij te schaven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in