+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maassluis.
Laad meer vacatures

Manager Technical Service Support Maassluis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lely

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 7.200 p/m
 

Locatie

Maassluis
 

Vacature in het kort

Als Manager Technical Service Support (TSS) Milking bij ons bedrijf speel je een sleutelrol in de innovatie en verbetering van de melkveehouderijsector. Je leidt een team dat wereldwijde technische ondersteuning biedt, waarbij jullie met data gedreven inzichten de huidige producten verbeteren en toekomstige producten vormgeven. Je werkt nauw samen met andere afdelingen om de technische ondersteuning te optimaliseren en draagt bij aan de lange termijnstrategie van TSS. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als Manager Technical Service Support (TSS) Milking bij Lely speel jij een belangrijke rol bij het innoveren en verbeteren van de melkveehouderijsector. Jij leidt een team van 26 medewerkers verdeeld over 3 teams met elk een eigen teamlead. Samen bieden jullie wereldwijde technische ondersteuning aan de 11 Lely Clusters en ongeveer 200 Lely Centers. Jullie fungeren als aanspreekpunt voor complexe technische vraagstukken en incidenten. Ook leveren jullie, vanuit de ruim 50.000 robots die wereldwijd zijn geïnstalleerd en met een service gerichte benadering, data gedreven input om de huidige producten te verbeteren en stellen jullie eisen aan de (deel)producten van de toekomst. Het ontwikkelen van TSS competences (zoals maintenance, data en training) binnen het ‘Milking’ domein is hierbij essentieel.

Als leidinggevende van het TSS team breng je een heldere visie over en neem je beslissingen wanneer nodig. Je werkt nauw samen met andere afdelingen binnen het Business Team Milking om de technische ondersteuning te optimaliseren. Daarnaast streef je, samen met de teamleads, binnen het eigen team naar een verdere professionalisering op verschillende gebieden, zoals inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van de teams, duurzame inrichting van processen, verdere professionalisering van de TSS-rol in projecten en het sturen op output. Je fungeert als het gezicht van TSS Milking en zorgt voor een goede samenwerking met de Lely Clusters, Lely Centers en andere (technische) afdelingen binnen Lely om collega's sneller en beter een oplossing bij de boer te laten vinden.

Daarnaast ben je onderdeel van het TSS MT waarin ook andere managers zitten van gelijke TSS teams. Hierbij vertegenwoordig je jouw eigen team in het creëren van de lange termijnstrategie voor TSS en de praktische invulling hiervan door middel van initiatieven. In onze manier van werken staan de kernwaarden van Lely centraal: namelijk innovatie, passie, vooruitgang, respect en eerlijkheid.

Kortom, als ambitieuze manager lever jij een waardevolle bijdrage aan de innovatie van de melkveehouderijsector in de rol van Manager Technical Service Support Milking bij Lely.



Gevraagd

Voor deze uitdagende rol zijn wij op zoek naar iemand met een sterke persoonlijkheid die het overzicht behoudt en zich goed voelt in een zeer dynamische omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je het team niet uit het oog verliest. Verder zoeken wij de volgende eigenschappen:

  • Een afgeronde WO-opleiding
  • Breed begrip van techniek (Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Software & Electronics)
  • Leidinggevende ervaring, bij voorkeur aan een team in technische omgeving
  • Mens-georiënteerd, in staat om een veilige basis te bieden
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Procesmatig erg sterk en resultaat gericht
  • Een echte verbinder en kunt goed richting geven
  • Ervaring met een groeiende & veranderende omgeving (kwantitatief en kwalitatief)
  • Vloeiend in Nederlands & Engels


Aanbod

Een waanzinnige baan in een internationale omgeving bij één van de meest innovatieve organisaties van Nederland. Verder bieden wij:

  • Een open werkomgeving met o.a. flexibele werktijden en mogelijkheden om deels op afstand te werken.
  • Vrijheid in het organiseren van je eigen werk.
  • #FitatLely programma met (online) sportlessen, masterclasses over thuiswerken en andere activiteiten op het gebied van Body, Mind or Food.
  • De Lely Gym waarin je naar hartenlust je fitness doelen kunt behalen.
  • Een ruim trainingsaanbod van de Lely Academy, met o.a. Leadership Development trainingen.
  • Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen & 13 roostervrije dagen en een salarisrange tot maximaal € 7200,- bruto per maand.
  • Een eigen Barista op de Lely Campus die de beste cappuccino’s maakt van verse melk, direct van de boer.

Daarnaast zijn wij trots op onze Great Place to Work certificering, en nog veel meer...

Werving & selectie-, consultancy- of detacheringsbureau?
We stellen de interesse op prijs, maar we werven al onze kandidaten rechtstreeks. We begrijpen dat jullie als intermediair de kandidaten onze toffe posities willen voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities, maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op Lely vacatures, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in