+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Cloud Infrastructure Consultant, Azure/MS365, Maastricht-Airport Maastricht-Airport

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Data4

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Data4

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 5.100 p/m

Vacature in het kort

Als Cloud Infrastructure Consultant werk je aan het ontwerpen, onderhouden en verbeteren van IT omgevingen van klanten. Je helpt klanten met het optimaliseren van hun IT. Je werkt aan afwisselende projecten, maakt technische ontwerpen en implementeert deze. Je deelt je kennis met anderen en ziet oplossingen die zij niet zien. Je krijgt leuke collega's, uitdaging en kansen om te groeien. Interesse in een uitdagende omgeving? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Als Cloud Infrastructure Consultant ben je gefocust op het ontwerpen, onderhouden en verbeteren van (Cloud) IT omgevingen van onze klanten.
Hybride omgevingen, 100% Cloud integratie, modern workplace, SAAS en alles wat bij een IT omgeving van deze tijd hoort ga je tegenkomen. Je gaat onze klanten helpen met het optimaliseren van hun IT-omgeving.
Onze projecten zijn zeer afwisselend; je ondersteunt klanten bij het ontwikkelen van een optimale IT omgeving. Zowel zelfstandig als in teamverband maak je technisch ontwerpen en implementeer je deze binnen uiteenlopende organisaties. Daarnaast kun je de klant – in begrijpelijke taal - meenemen in het gekozen design en ondersteun je de klant tijdens de implementatie. Als Cloud Infrastructure Consultant voeg je kennis en kunde toe aan de IT-organisatie en zie je oplossingen die anderen misschien nog niet gezien hadden. Dát is jouw toegevoegde waarde: kennis, kunde en enthousiasme voor het vak. Aan uitdaging, leuke collega’s en doorgroeimogelijkheden geen gebrek!

Gevraagd

Je bent enthousiast en houdt van uitdaging. Je hebt HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of learning on the job. Je hebt al certificaten behaald, bijvoorbeeld op gebied van Azure, Microsoft Server, MS365, Intune, Powershell en wilt je steeds blijven ontwikkelen. Je bent oplossingsgericht en werkt gestructureerd. Naast Nederlands beheers je ook de Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Wat kun je van ons verwachten?
• Een inspirerende omgeving met tal van ontwikkelingsmogelijkheden, zoals trainingen en opleidingen ....... en een goed feestje op z’n tijd!!
• Bruto maandsalaris tot maximaal €5100 ,- op basis van 40 uur
• Persoonlijke laptopregeling voor een laptop naar wens
• Uitstekende Leaseregeling
• Flexibiliteit in arbeidsvoorwaarden door ons cafetaria model
• Prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. vakantiegeld, pensioen en verlof
• Een gezellige personeelsvereniging die meerdere malen per jaar spectaculaire activiteiten organiseert
• Een team vol leuke en behulpzame collega’s

Meer weten? Neem voor meer info contact op met Ivo Smeets (06-83617982) of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Bedrijfsomschrijving

Bij Data4 houden we van ict en duiken we elke dag vol overgave op uitdagende vraagstukken. Dat doen we in opdracht, door plaatsing van ict-professionals en het leveren van high-end ict-diensten. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende organisaties met geavanceerde ict-infrastructuren. We nemen deze klanten werk uit handen en leveren ze slimme ict-oplossingen.

We bestaan twintig jaar en hebben vestigingen in Maastricht-Airport en Eindhoven. Ons team, meer dan zestig man sterk, bestaat uit enthousiastelingen die intens genieten – al klinkt dat misschien wat vreemd – van complexe ict-uitdagingen.

Het geeft ons extra energie om scherper, slimmer en harder te werken. When work is a pleasure, life is a joy.

Onze medewerkers zijn ict-specialisten, uitstekend opgeleid en gecertificeerd. Wie lid wil worden van onze club van specialisten doorloopt een pittige selectieprocedure, want we werken alleen met de besten uit het vakgebied.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in