+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

Beleidsadviseur sociaal domein Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bender Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Werken als beleidsadviseur sociaal domein bij Bender betekent dynamiek in je werkende leven. Een kijkje nemen in de keukens van verschillende gemeentes. Persoonlijke en professionele groei. Via Bender krijg je direct een jaarcontract of een vaste aanstelling, waarna je wordt ingezet op tijdelijke opdrachten bij gemeentes in een straal rondom jouw woonplaats. Wij werken namelijk samen met vrijwel elke gemeente in Nederland. De duur van een opdracht verschilt; dit kan 3 maanden zijn, 6 maanden of bijvoorbeeld een jaar. Ook de inhoud van de opdrachten en projecten is afwisselend. Zo zal je aan de slag gaan met beleidsaanvragen rondom Jeugdwet, Wet maatschappelijke ondersteuning, Participatiewet, Wet gemeentelijke schuldhulpverlening en/of Wet Inburgering. Hierbij houden we jouw expertise en interessegebied uiteraard aan als rode draad.

Gevraagd

Onze gemeentelijke opdrachtgevers vragen gemeentelijke werkervaring als beleidsmedewerker / beleidsadviseur binnen sociaal domein. Daarom is het belangrijk dat je minimaal 1 jaar soortgelijke werkervaring hebt opgedaan. Het schrijven van beleid, kennis van een of verschillende wetgevingen binnen het sociaal domein en het uitvoeren van een ontwikkel- en adviesrol, zijn jou bekend. Dagelijks heb je te maken met het spanningsveld tussen management, bestuur en uitvoering. Een verantwoordelijke taak dus. Jij wordt dan ook direct op jouw expertise gebied ingezet! Daarnaast is het ook belangrijk dat je:

  • Beschikt over minimaal een hbo-bachelor diploma;
  • In het bezit bent van een rijbewijs; 
  • Houdt van afwisseling en flexibel bent ingesteld.

Mocht je nou als zzp'er werken binnen het sociaal domein, ook dan komen we graag met je in contact!  



Aanbod

Naast de persoonlijke aandacht van je regiomanager en een grote club gelijkgestemde professionals om je heen mag je natuurlijk nog meer verwachten, namelijk: 

  • Een salaris afgeleid van cao-gemeente schaal 10 afgestemd op jouw werkervaring en ambities, en aanvullende bonussen;
  • De mogelijkheid tot per direct een vast dienstverband van minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week; 
  • Leaseauto en tankpas (ook voor privégebruik) óf reiskostenvergoeding, maar net wat jou het beste uitkomt;
  • Pensioenregeling, bonusregeling en meer;
  • Onbeperkte toegang tot de Bender Academie (meer dan 100 geaccrediteerde cursussen en workshops die relevant zijn voor jou ontwikkeling binnen het sociaal domein);
  • Veelzijdig contact met tientallen gelijkgestemde Bender beleidsprofessionals binnen jouw regio, met de mogelijkheid tot het bijwonen van inspirerende bijeenkomsten, leerzame intervisiegroepen en luxe uitjes.


Bedrijfsomschrijving

Bender is een opleider en detacheerder binnen het sociaal domein, ruimtelijk domein, zorg en welzijn, met 900 professionals in vaste dienst. Bender is er voor iedereen die zichzelf wil overtreffen. In de zorg, het sociaal en ruimtelijk domein en de kinderopvang. Met alle aandacht voor wat onze mensen drijft en gelukkig maakt. Als professional en als persoon. Detacheren bij ons betekent dat je een vast contract krijgt en vervolgens op projectbasis aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers, zoals gemeenten, zorginstellingen en andere (semi)overheidsorganisaties. Op basis van jouw ambities, competenties en werkervaring wordt er een leerlijn op maat gemaakt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in