+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectleider (Renovatie en Nieuwbouw) Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Valento Jobs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m

Vacatureomschrijving

Het bedrijf

Voor een middelgroot bouwbedrijf in de regio Limburg zoeken wij een ervaren Projectleider Renovatie en Nieuwbouw.
Je leidt renovatie- en nieuwbouw- projecten van klein tot middelgroot. Je voert overleg met de planvoorbereider, wooncoach, onderaannemers etc. waarbij je jouw uitvoeringskennis en technische uitwerking inbrengt en op basis daarvan besluiten neemt en /of opdrachten verstrekt.Je monitored de planning van coördineert bouwprojecten en stuurt hierin bij. Je woont bouwvergaderingen met architecten, opdrachtgevers en contructeurs bij. Je zult werken in de regio Maastricht of/en Kelpen-Oler en zult in dienst treden bij het bedrijf zelf.

Binnen dit bedrijf heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar met de voornaam aanspreekt. Vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Er is een interne Academy waar je actief wordt begeleid om je kwaliteiten optimaal te benutten en waar ingezet wordt op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt met een warm welkom ontvangen binnen een hecht team waardoor jij je direct thuis voelt! Daarnaast vinden wij een goede introductie erg belangrijk. Daarom krijg je altijd vóór je eerste werkdag te horen hoe je eerste dagen eruit komen te zien en organiseren we een gezellige en informatieve introductiebijeenkomst met andere nieuwe collega’s. Successen, zoals nieuwe projecten, worden gevierd met gebak. Ook worden veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd. Denk daarbij aan de jaarlijkse sinterklaasviering en de kerst- en bouwvakborrel. De afgelopen jaren zijn de volgende uitjes georganiseerd: happen en stappen in Maastricht, een golfclinic, feestavonden en nog veel meer!

Jouw werkdag

Tussen 07.30 uur en 09.00 uur begin je met veel enthousiasme je werkdag vanuit je thuiskantoor. Je start met een Teams overleg met de planvoorbereider die momenteel bezig met een project voor 24 nieuwbouwappartementen in de tender fase, waarbij jouw uitvoeringskennis ingebracht wordt. Voor één van je projecten heb je een afspraak op de bouwplaats. Door het slechte weer zijn bepaalde werkzaamheden uitgelopen en je gaat samen met de uitvoerder kijken of er in de uitvoering zaken geoptimaliseerd kunnen worden.

Bij aankomst op kantoor hoor je van een collega dat een teamlid gezinsuitbreiding heeft. Je maakt een notitie om later nog met enkele collega’s af te stemmen wanneer jullie op kraamvisite gaan. Ook bel je nog met de wooncoach die te maken heeft met een koper die een specifieke uitvoeringsgerichte vraag heeft.

Om 12.30 uur heb je pauze en stemt met je collega’s af of jullie een rondje gaan wandelen of in de kantine lunchen.

Na de pauze heb je een inkoopgesprek met de installateur. Daarbij staat de vraag centraal: ‘welke installatie past het beste bij de woning?’ Eerder heb je bij deze installateur de vraag gesteld over de juiste keuze voor het toepassen van bodembronnen in relatie tot kosten en uitvoerbaarheid. Daar ga je over in gesprek en komt samen tot een technische uitwerking en opdrachtverstrekking. Hierna heb je een bouwvergadering op een bouwplaats waarbij de opdrachtgever, architect en constructeur aansluiten. Om de werkzaamheden volgens planning te laten verlopen, is het zaak dat er door jou belangrijke besluiten worden genomen.

De dag is omgevlogen en het is tijd om naar huis te gaan. Je hebt in jouw agenda al gezien dat de werkdag morgen op de bouw start met een interne projectteambespreking (uitvoerder, werkvoorbereider en wooncoach). Hierbij worden de planning en komende opleveringen besproken en wordt samen het overeengekomen kwaliteitsniveau vastgesteld. Je kijkt met een tevreden gevoel terug op de werkdag van vandaag.

Salarisindicatie: € 4000 - € 5000

De projectleider die wij zoeken, brengt het volgende met zich mee:

  • Een afgeronde HBO bouwkundige opleiding
  • Minimaal 10 jaar ervaring in de bouw, waarvan minimaal 5 jaar als projectleider
  • Ervaring met projecten die variëren tussen de 1,5 en 5 miljoen
  • Je bent iemand die niet wegloopt voor leiderschap en altijd op de hoogte is van het reilen en zeilen van jouw projecten
  • Ook zit besluitvaardigheid in jouw bloed en is het coördineren en afstemmen van jouw werkzaamheden voor jou vanzelfsprekend
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in