+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Inkomensconsulent - ZZP Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance
  • 3.500 - € 5.000 p/m

Vacatureomschrijving

Over de functie

Laten we samen in gesprek gaan om te ontdekken welke opdrachten perfect bij jou passen. Met ons uitgebreide netwerk door heel Limburg vinden wij dé ideale klus voor jou.

Na een succesvolle sollicitatieprocedure is het eindelijk zover: je eerste werkdag als ZZP'er via Maandag® bij een gemeente in Limburg, op de afdeling Werk & Inkomen. Jouw komst wordt met open armen ontvangen in deze drukke tijden. Nadat je kennis hebt gemaakt met je nieuwe collega's, start je de dag door je e-mail en het systeem te openen. Er volgt een overdracht van zaken die jij gaat oppakken, en wellicht kun je al intakegesprekken inplannen met bijstandsgerechtigden. Werken met en voor mensen betekent dat geen enkele dag hetzelfde is. Het kan voorkomen dat een burger niet komt opdagen voor een afspraak. Dit vraagt om stevig in je schoenen staan, omdat je regelmatig uitdagende gesprekken moet voeren.


Functie eisen
  • Je hebt kennis en aantoonbare werkervaring als inkomensconsulent bij een gemeente, een stage telt hierbij ook mee;
  • De Participatiewet kent voor jou geen geheimen;
  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
  • In bent ingeschreven bij de KVK.

Bij Maandag® zorgen we ervoor dat belangrijk werk ook leuk is. We helpen je groeien en geven je ruimte als ZZP'er. Zo voer je zelf de regie over je carrière. Wij geloven dat de publieke sector beter werkt als talent er graag wil werken. Als jij je werk ontzettend leuk vindt, profiteren wij daar allemaal van.


Over het bedrijf

Maandag® is een betrokken detacheerder in de diverse gemeenten van Limburg, waar we interim professionals in de publieke sector plaatsen. Als recruiter hecht ik veel waarde aan het onderhouden van nauw contact met onze professionals. Het is voor ons essentieel om niet alleen een baan te bieden, maar ook een partner te zijn die ondersteuning biedt en betrokken is bij jouw groei en ontwikkeling. Bij Maandag® bieden we een unieke ervaring die zich onderscheidt van andere banen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en bieden ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, inclusief toegang tot onze eigen Academy voor uitgebreide opleidingsmogelijkheden. We geloven in een persoonlijke aanpak en streven ernaar om een sterke band op te bouwen met de mensen die via ons werken. Daarom zijn we altijd op zoek naar getalenteerde individuen die willen floreren binnen de diverse gemeenschappen van Limburg.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Inkomensconsulent - ZZP die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in