+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.
Laad meer vacatures

Allround hovenier Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.450 - € 3.200 p/m

Vacatureomschrijving

Door jou ligt alles er weer keurig bij!

Ben jij een liefhebber van groenwerk en waardeer je de erkenning voor je inzet? Vind je het fijn om een positief verschil te maken met je werk? Elke dag breng jij een glimlach op het gezicht van eindgebruikers door het groenwerk tiptop in orde te maken!

De projecten variëren van bedrijfstuinen en gemeenteplantsoenen tot de omgeving van woningcorporaties en (sport)scholen. Vanwege de diversiteit van de projecten kun je ook een gevarieerd takenpakket verwachten!

Als allround hovenier heb je een prachtige functie in de buitenlucht. Samen met je vaste collega’s zorg je ervoor dat elke groene omgeving er weer piekfijn uitziet, of het nu gaat om onderhoud of aanleg. Jullie zijn niet alleen het visitekaartje van het bedrijf, maar ook het aanspreekpunt voor de klant. Geen klus is hetzelfde, waardoor het werk afwisselend is. Denk aan taken als bosmaaien, grasmaaien, bladblazen, hagen knippen, kanten steken, schoffelen, en meer.

Duurzaamheid is hier cruciaal, niet alleen in het groen maar ook in de samenwerking. Dit bedrijf streeft naar langdurige samenwerkingen en biedt mogelijkheden voor een vast dienstverband.

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Joas (06-26084151) voor meer informatie!


Wat kun je verwachten?

Goed werk verdient goede beloning. Je hoeft je geen zorgen te maken over de beloning, want met een aantrekkelijk startsalaris (€ 2.450 – € 3.200), uitstekend geregelde arbeidsvoorwaarden en boeiende projecten is dat hier goed geregeld! Om kwaliteit te leveren is het essentieel dat alles goed is georganiseerd. Daarom werk je altijd met hoogwaardig tuingereedschap en materialen, en ook de communicatie en planning zijn goed afgestemd.


Wie zoeken we?

Dit bedrijf zoekt een hovenier die van aanpakken weet. Ervaring in het groen is een pluspunt maar geen vereiste. Het belangrijkste is dat je passie hebt voor het vak en bereid bent de handen uit de mouwen te steken.

  • Sociaal en communicatief vaardig;
  • Nauwkeurig en doelgericht werken;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Je kunt vloeiend Nederlands spreken;
  • Bereidheid om een extra inspanning te leveren om de klus te klaren.
Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in het groen voor diverse scholen, instellingen, waterschappen, natuurparken, gemeenten en overige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij erop gericht om kwaliteit af te leveren. Daarom zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door vakbekwame voormannen of andere ervaren collega’s in het groen.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten. Als je als allround hovenier hier komt werken, heb je dus ook volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen tot een ander team of hogerop.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in