+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Sous Chef Bar Bistro SAAM Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Vermaat

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Zorg jij er samen met de chef voor dat het de gasten van Bar Bistro SAAM culinair aan niets ontbreekt? Op deze prachtige locatie kun jij als culinair professional echt je ei kwijt. Jij verrast onze gasten continu met onze wisselende seizoensgebonden kaart, hoogstaande producten en eigen receptuur.

Jouw werkplek


Werk je bij een vrijetijdslocatie als MECC, dan kom je afhankelijk van de vacature waar je op solliciteert te werken in het evenementen en congrescentrum MECC of de bijbehorende Bistro SAAM. Het MECC organiseert en host een breed scala aan evenementen, variërend van zakelijke bijeenkomsten tot culturele en entertainmentactiviteiten. Bar Bistro SAAM is een gezellig restaurant in het complex van MECC waar we gasten van zonsopkomst tot zonsondergang een ontspannen beleving bieden. Goed om te weten. In beide locaties ben je bijna alle weekenden vrij!

Jouw team


Dagelijks bedienen wij onze gasten met een gemixt team van in totaal 34 enthousiaste horeca collega’s. Met elkaar willen wij iedereen blij maken met een perfecte service en kwaliteit van eten en drinken. In het MECC werk je naast je collega’s veel samen met de banqueting en eventmanager. In Bistro SAAM werk je naast je collega’s in de bediening veel samen met de horecamanager de chef-kok en de sous chef.

Jouw functie


In deze rol ben je mede- eindverantwoordelijk voor de keuken. Je krijgt volledig de vrije hand in de keuken. Ruimte voor jouw creativiteit is zeker gegarandeerd. Trends op foodgebied (die jij natuurlijk actief volgt) kan je ook toepassen in deze keuken, want we juichen vernieuwing en innovatie alleen maar toe. Je bouwt echt mee aan het neerzetten van het concept en bewaakt de kwaliteit van alles wat de keuken verlaat.

Samen met jouw college's vorm je echt een team. Je geeft leiding, verzorgt een stuk administratie en doet de inkoop. Zowel op culinair als organisatorisch gebied ben jij die onmisbare schakel in de keuken. Je deelt jouw liefde voor koken met het team en stimuleert hen om ook creatief te zijn. Ook breng je overzicht en rust in de keuken.

Jouw ingrediënten


  • Je hebt een relevante afgeronde koksopleiding op mbo-niveau en minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in gerenommeerde restaurants.
  • Je hebt ervaring in het aansturen van een keukenbrigade.
  • Je hebt goede kennis van allergieën, dieetwensen, foodtrends en bereidingstijden en weet deze kennis in de praktijk slim in te zetten.
  • Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
  • Je weet wat er speelt in de wereld van eten en drinken en vertaalt. ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar jouw keuken.
  • Je werkt het liefst met veel vrijheid en eigen inbreng en ideeën.

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze  Social Return  pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Jouw menu

  • Voorwaarden

    Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en een voordelig fietsplan!


  • Vermaat Academy

    Naast talentenprogramma's gericht op persoonlijk leiderschap, bieden wij BBL koksopleidingen en online kookcursussen aan. Ook volg je diverse veiligheidstrainingen.


  • Vermaat Vol Verrassingen
    Echt lekker werken doe je vanuit ontspanning en gezelligheid en daarom organiseren we vanuit Vermaat het hele jaar door allerlei verrassingen. Denk aan sportieve activiteiten, prijsvragen, themaborrels en spectaculaire events zoals de Vermaat Inspiration Market. Het kan écht van alles zijn, dus er zit altijd een Vermaat verrassing bij die bij jou (en je team) past.

  • Benefits@work

    Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken. 


  • Onboarding

    Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.


  • En nog veel meer....

    En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer... 


Jouw werkgever

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!


Jouw sollicitatie

  • Online solliciteren
    Wij kijken uit naar je sollicitatie! Je solliciteert via deze website door het invullen van het sollicitatieformulier.

  • Eerste gesprek
    We hebben online of op kantoor een kennismakingsgesprek. Wij stellen je relevante vragen en jij vraagt ons alles wat je wilt weten.

  • Tweede gesprek
    Zijn we beiden positief, dan volgt er een tweede gesprek. Je maakt kennis met nieuwe collega’s en over en weer stellen we onze laatste vragen.

  • Aanbod
    Je krijgt een aanbod en als je akkoord bent, teken je je contract. Vanzelfsprekend is er nog voldoende ruimte voor het stellen van je vragen.

  • Aan de slag
    We zijn helemaal rond en je gaat starten bij Vermaat. Welkom! Wij kunnen niet wachten tot je eerste werkdag.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in