+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verzorgende IG Gehandicaptenzorg Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Zorgzuster Company

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.338 - € 3.294 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wij zoeken verzorgenden IG die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging. Je gaat werken met mensen die extra hulp nodig hebben. Hier krijgen ze de kans om zichzelf te zijn. Jouw werk is belangrijk: je helpt niet alleen met zorg, maar ook met speciale taken. Elke persoon is anders, dus je past je werk aan voor iedereen. Je werkt in een team dat van lachen houdt en goed samenwerkt. De plek waar je werkt is speciaal, met een boerderij en een bakkerij waar iedereen samen brood maakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij er klaar voor om nieuwe wegen in te slaan en zelf de regie te voeren over je werk? Dan is dit dé kans voor jou! Wij zijn op zoek naar gedreven verzorgenden IG die barst van energie en klaar is om de cliënten naar ongekende hoogten te brengen!

Mensen met een matige of ernstig meervoudige beperking hebben jouw hulp nodig om zelfstandig te functioneren. Hier krijgen zij de ruimte om zichzelf te zijn in een veilige omgeving. Als verzorgende IG voer je niet alleen begeleidende en verzorgende taken uit, maar ben je ook verantwoordelijk voor verpleegtechnische handelingen om cliënten de beste zorg bieden. Jij past je werk aan op de individuele behoeften en het unieke ritme van elke bewoner. Bovendien ben jij de eerste die gezondheidsproblemen signaleert en hier adequaat op reageert. Met jouw gedurfde en vastberaden aanpak weet jij zelfs bij uitdagend gedrag een veilige en rustige omgeving te creëren.

Je toekomstige werkplek:
De organisatie biedt zorg, behandeling, begeleiding en ondersteuning aan kinderen en jeugdigen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, vaak gecombineerd met onbegrepen gedrag. De woningen op de locatie liggen in een prachtige omgeving met veel ruimte en speciale voorzieningen, zoals een gezellige boerderij en een eigen bakkerij waar dagelijks brood wordt gebakken voor en door de bewoners. Het team is gedreven en enthousiast, met een passie voor onze bewoners. Collegialiteit, humor en een goede sfeer zijn bij ons van groot belang.


Gevraagd

Jij bent een echte steunpilaar voor onze cliënten, waarbij je met rust, veiligheid en nabijheid reageert op confronterend gedrag en je niet schroomt om (fysieke) grenzen te stellen en hier consequent naar te handelen. Met jouw betrokkenheid en scherpe observatievermogen houd je voortdurend een vinger aan de pols bij degenen die je verzorgt, waardoor je snel nieuwe of terugkerende gezondheidsproblemen signaleert en hierop kunt inspelen. Verder;
  • Beschik je over een diploma Verzorgende IG of MMZ niveau 3
  • Ben je in bezit van eigen vervoer
  • Een krachtige communicator met het vermogen om duidelijk te rapporteren;
  • Geduldig: Het vermogen om rustig en kalm te blijven, zelfs in uitdagende situaties, terwijl je blijft streven naar de beste resultaten.
  • In bezit van een BHV certificaat (pre)


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg: Inschaling van de functies vindt plaats aan de hand van opleiding/opleidingsniveau en werkervaring. FWG 35 is dit minimaal €2.338,- en maximaal € 3.294,- bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ORT, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling.
  • Een contract waarbij het aantal uren (min 20 - max 34) in overleg met jou wordt vastgelegd.
  • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer.
  • Mogelijkheden om training te volgen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in