+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent Nederlands Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m

Vacature in het kort

Als docent Nederlands bij Maandag(R) help je jongeren zich voor te bereiden op het volwassen leven. Je deelt niet alleen kennis, maar motiveert en enthousiasmeert ook. Je wordt gedetacheerd bij verschillende scholen in Limburg. Wij bieden persoonlijke begeleiding en kijken samen naar de beste plek voor jou. Dit is jouw kans om met enthousiasme en passie voor het vak het verschil te maken voor leerlingen. Benieuwd naar onze vacature? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Heb jij affiniteit met de Nederlandse taal, literatuur en cultuur en wil je leerlingen enthousiasmeren voor dit cruciale vak? Tuurlijk, jij bent niet voor niets docent Nederlands. Als inwoner van Nederland is een goed begrip van de Nederlandse taal van groot belang. Zonder deze kennis is het moeilijk om je weg te vinden in een maatschappij waarbij taal zo’n essentiële rol speelt. Maar ook kennis van de Nederlandse cultuur biedt veel inzichten in de ontwikkelingen in de samenleving. Ben jij geïnteresseerd in de Nederlandse taal, literatuur en cultuur en wil je jongeren goed voorbereiden op het volwassen leven? Als docent Nederlands doe je meer dan alleen kennis overbrengen. Je moet in staat zijn studenten te motiveren, enthousiasmeren en activeren. Dat jij ze bij de les houdt, daar twijfelen wij niet aan. Het type student dat bij de les wilt zijn en enthousiast blijft, is ook jouw leerling. En wij weten ook, bij elke leerling hoort weer een andere aanpak. Wat zoeken wij bij Maandag®? We zoeken een docent Nederlands die 1e of 2e graads bevoegd is, of in opleiding is hiervoor. Daarnaast heb je natuurlijk affiniteit met je doelgroep en heb je ervaring in het voortgezet onderwijs. Heb je ook nog eens ervaring met les geven op afstand via teams? Dan is dat mooi meegenomen. Verder zoeken we iemand die goed kan samenwerken, communicatief vaardig is en sterk in zijn of haar schoenen staat. Iemand die enthousiasme over kan brengen naar zijn of haar leerlingen met als doel jouw vak ook hun vak te maken.

Voor het nieuwe schooljaar ben ik opzoek naar een enthousiaste, gedreven docent Nederlands die ons Maandag® onderwijsteam wilt versterken én zich herkent in de bovenstaande tekst. Wanneer je onderdeel bent van ons onderwijsteam, wordt je gedetacheerd bij verschillende scholen in Limburg. Dit vanuit jouw dienstverband bij Maandag®.

Hoe ziet werken bij Maandag® eruit? Wij maken ons hard voor de juist professional op de juiste plek. Wanneer je via ons gedetacheerd word, is Maandag® je werkgever. Dat nemen wij serieus. Samen gaan wij aan de slag om voor jou de geschikte plek te vinden. Bij ons ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en staat je recruiter altijd voor je klaar. We werken met verschillende dienst verbanden en kijken samen wat bij jou past. Samen staan we sterk, dat is Maandag®.

Ben je geïnteresseerd of wil je nog wat meer informatie? Twijfel niet, solliciteer direct via de knop of bel/ mail mij: 0682566623 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Functie eisen
  • Jij bent in het bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid voor het vak Nederlands;
  • Beschikbaar voor het nieuwe schooljaar 2023-2024;
  • jij bent iemand die mee gaat met de tijd en op de hoogte is van de belevingswereld van de leerlingen;
  • Jij bent bezig met jouw eigen ontwikkeling en die van de leerlingen;
  • Bij voorkeur ervaring binnen het vmbo/havo en/of vwo onderwijs.
Over het bedrijf

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Nederlands die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in