+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

Traineeship Bouwkunde Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Wij helpen technische professionals zoals jij om de perfecte baan te vinden in de bouwkunde. Ons traineeship is helemaal gericht op jouw groei en ontwikkeling. Je krijgt persoonlijke training, een coach voor een jaar en de kans om te leren van andere professionals. Ook bieden we een goed salaris, kansen om door te groeien en een bonus als je iemand anders aanbrengt. Met ons grote netwerk vinden we zeker een plek die bij jou past. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Wij koppelen ambitieuze technische professionals zoals jijzelf aan de leukste bedrijven in de bouwkunde. Zo zorgen we dat jij de baan vindt waar jij blij van wordt en dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen als (startend) technisch professional. Maar daar stoppen onze inspanningen niet. Jij wilt tenslotte vooruit en daar helpen wij je mee. Dit traineeship is volledig gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en brengt je verder binnen je huidige en/of toekomstige rol in de bouwkunde. Of dat nu als werkvoorbereider, bouwkundig tekenaar, calculator of bouwkundig ingenieur is, het programma is zo vorm te geven dat dit aansluit op jouw ambities in de techniek.


Wat wij bieden?

Met dit talentprogramma ontwikkel jij je naast je baan razendsnel tot specialist in de Civiele Techniek. Zo heb je zekerheid van een toffe baan en kan jij je volledig richten op jouw ontwikkeling. Dat levert een hoop voordelen op: • een volledig betaald traject met persoonlijke trainingen, een jaar lang dezelfde coach en trainingsdagen met andere professionals; • een salaris tussen de €2.500,- en €3.500- bruto per maand dat aansluit bij je werkervaring; • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus als jij een technische professional uit je netwerk aandraagt; • een netwerk van 800+ opdrachtgevers, waardoor we de juiste match kunnen vinden voor jou; • veel doorgroeikansen, zodat jij jouw ambities en kwaliteiten optimaal benut; • 25 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever).


Ben jij het?

Met het traineeship bouwkunde groei jij in een jaar tijd razendsnel op persoonlijk en technisch gebied. Ons technisch trainingsaanbod zorgt ervoor dat jij je ambitie verder kunt waarmaken. Handig binnen je functie en van toegevoegde waarde voor je werkgever. Wat wij verder van jou verwachten?

  • Een afgeronde MBO óf HBO opleiding richting bouwkunde of bijvoorbeeld built environment
  • Ambitie om jezelf te ontwikkelen
Waar jij werkt

In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we samen op zoek naar een baan die bij je past. We vinden de baan waar jij blij van wordt en je ambities waar kunt maken. Een werkplek waar jij je kunt blijven ontwikkelen en jezelf kunt zijn. Denk hierbij middelgrote en grote aannemers of ingenieurs- en adviesbureaus. Samen kijken we naar de mogelijkheden en in welk bedrijf jij het beste tot je recht komt. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in