+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

Financieel medewerker Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van werken met cijfers en heb je een achtergrond in finance? Bij Randstad Financieel hebben we interessante kansen voor je! We zoeken teamspelers met oog voor detail voor verschillende financiele functies. Of je nu een financiele opleiding volgt of al ervaring hebt, we willen graag met je praten. Je kunt zowel parttime als fulltime aan de slag, met veel mogelijkheden om te groeien. Plus, we bieden goede extra s zoals in Zuid-Limburg. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Affiniteit met cijfers? Heb je een financiële achtergrond? Reeds een financiële opleiding afgerond of momenteel bezig met een finance studie en ben je op zoek naar een uitdaging binnen het financiële werkveld? Dan ben je bij ons, Randstad Financieel, aan het juiste adres! Benieuwd naar alle mogelijkheden of de huidig openstaande uitdagingen bij jou in de buurt? Lees dan verder! Wij komen graag met je in contact!

wat bieden wij jou
  • een marktconform salaris
  • Zuid-Limburg
  • tijdelijke en vaste functies!
  • parttime en fulltime -functies
  • ruim aanbod aan ontwikkelingsmogelijkheden
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
wie ben jij

Ben je iemand met een scherp oog voor detail? Werk je nauwkeurig en ben je een echte teamspeler? Check! Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar talenten binnen de financiële sector. Van financieel-administratief medewerker tot aan assistent-accountant. Volg je een financiële opleiding of reeds afgerond? Werkervaring binnen de (financiële) administratie? Dan komen wij graag met je in contact!

  • finance uitdagingen op zowel mbo en hbo -niveau;
  • regio Zuid-Limburg;
  • werkervaring/ opleidingsachtergrond richting finance;
wat ga je doen

Als financieel medewerker ben je over het algemeen verantwoordelijk voor het beheer van de financiële gegevens en transacties binnen een organisatie. Randstad financieel is dé specialist in de bemiddeling van finance professionals. Door onze expertise en ons opgebouwde netwerk, zijn wij in staat om de juiste matches te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Dit betreft zowel accounting als assistent-control functies, denk hierbij aan: financieel-administratief medewerker, medewerker crediteuren- of debiteurenbeheer, administrateur, assistent-controller of assistent-accountant. Ben jij de finance topper die zich inzet om de administratie tot in de puntjes kloppend te maken? We hebben een match!

waar ga je werken

Via Randstad kun je aan het werk via een uitzend of detacheringscontract. Naast uitzenden en detacheren werken wij van Randstad financieel veelal op basis van werving en selectie. Dit betekent dat je direct een contract krijgt bij een van onze opdrachtgevers.

sollicitatie

Zoek jij een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in