+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

Junior Software Ontwikkelaar (C++) Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.900 - € 4.900 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van softwareontwikkeling waar je met jouw kennis van C++ een directe impact kunt maken op het leven van mensen. Als Junior Software Engineer werk je aan mechatronische systemen voor hightech en medische toepassingen. Je ontwerpt besturingen en ontwikkelt PC-applicaties, binnen een team dat zich inzet voor unieke projecten en complexe vraagstukken. Jouw rol draagt bij aan het verbeteren van de wereld. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Heb je tijdens je studie of stage ervaring opgedaan met C++? Ben je op zoek naar een rol waarin je kunt groeien, impact kunt maken en jezelf kunt ontwikkelen? Dan is deze positie ideaal voor jou, waar je kunt werken aan software die direct invloed heeft op het leven van mensen! Verken nu de mogelijkheden!


Wat ga je doen?

Als Junior Software Engineer maak je onderdeel uit van een groeiend team op de locatie Maastricht. Met enthousiaste, nieuwsgierige en betrokken collega’s zijn de lijnen kort en kunnen we altijd op elkaar rekenen. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daarbuiten.

Het team Software Engineering ontwerpt besturingen voor een grote variatie aan mechatronische systemen en producten. Hierin werken we met name aan hightech en medische toepassingen waarmee we bijdragen aan een betere wereld. We zetten ons vol overgave in om antwoord te geven op complexe vraagstukken die nooit eerder zijn gesteld. Ieder project is uniek.

De expertise ligt zowel op het gebied van Industriële Besturingen als Embedded oplossingen. Daarnaast ontwikkelen we ook PC-applicaties voor de userinterface of dataverwerking. De interfaces tussen mechatronica en elektro naar software spelen een belangrijke rol.


Jouw werkzaamheden

Als Junior Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van besturingen voor een grote variatie aan mechatronische systemen en producten. De expertise ligt zowel op het gebied van Industriële Besturingen als Embedded oplossingen. Daarnaast ontwikkel je hier ook PC-applicaties voor de userinterface of dataverwerking.

Binnen multidisciplinaire projecten als een innovatief chirurgisch instrument, een draagbare bloeddrukmeter, of een hightech systeem voor glasvezeluiteinden, is software al in de conceptfase betrokken. Hierdoor kom je tot het beste resultaat en is de kwaliteit van de software van een hoog niveau.

Daarnaast zorg je dat machines blijven draaien bij de klant. Aan de hand van klantvragen breng je updates aan om prestaties te verbeteren of nieuwe functies beschikbaar te maken. Ook verhelp je gemelde defecten. Dit doe je niet alleen, maar in nauwe samenwerking met de afdeling electronics engineering. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team waarbij je samen de producten bij klanten staande houdt en up-to-date. Hierbij werk je met C++, Matlab, InTime RTOS, Git/svn en Windows.



Gevraagd

  • HBO of WO-diploma in electrical engineering, embedded software engineering of vergelijkbaar;
  • Ervaring met programmeertaal C++;
  • Ervaring met werken in multidisciplinaire teams (elektro, mechatronica) is een pre;
  • In staat om helder te communiceren met de klant, hands-on, gedreven, oplossingsgericht en een teamspeler.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever stippelt een groeiplan uit. De rol van Junior Software Engineer vormt daarin een mooie uitdaging voor een aantal jaar. Daarna krijg je de mogelijkheid om door te groeien. Daarnaast krijg je vrijheid. Eigen initiatief juichen ze toe en je krijgt hier alle ruimte voor. Dankzij deze autonomie in je werk ervaar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Niet onbelangrijk, je hebt impact op een betere wereld! Je werkt hier namelijk aan software die mensen in leven houdt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in