+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

Software Engineer Machinebouw Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.900 - € 4.900 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Embedded Software Engineering bij een toonaangevende machinefabriek. Als onderdeel van een multidisciplinair team werk je aan het ontwerp, de ontwikkeling en implementatie van software voor machines. Je focus ligt op programmeren voor microcontrollers en realtime systemen, met de voldoening van direct zichtbare resultaten. Een unieke kans om je technische vaardigheden te ontwikkelen in een omgeving. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Verken een opwindende kans als enthousiaste Software Engineer bij een groeiende machinefabriek! Concentreer je op het programmeren voor microcontrollers en realtime systemen, ontwikkel en implementeer betrouwbare software, en zie direct de tastbare resultaten van jouw inspanningen!


Wat ga je doen?

Als Embedded Software Engineer ben je van A tot Z bezig met het ontwerp, de ontwikkeling en de implementatie van software voor de machines. Je werkt nauw samen met het multidisciplinaire team van ervaren specialisten op het gebied van engineering, productie en service om ervoor te zorgen dat de machines betrouwbaar, veilig en van hoge kwaliteit zijn. Je ziet de machines werkend worden in de hal, waardoor je direct zichtbaar resultaat ziet van jouw werk.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een startende Embedded Software Engineer met een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Embedded Systems of Computer Science. Je hebt ervaring met het programmeren in C en hebt affiniteit met hardware. Daarnaast heb je kennis van microcontrollers en software voor realtime systemen. Als persoon ben je leergierig en kun je goed samenwerken in een team. Je hebt oog voor detail en streeft naar het leveren van kwaliteit. Je bent oplossingsgericht en kunt goed omgaan met verantwoordelijkheid.


Jouw werkzaamheden
  • Ontwerpen en implementeren van low-level software voor de machines;
  • Programmeren in C/C++ en werken met microcontrollers en realtime systemen;
  • Werken aan het ontwerp, de implementatie en het testen van de software voor de machines;
  • Zorgen voor betrouwbare, veilige en kwalitatieve software;
  • Samenwerken met andere teamleden om ervoor te zorgen dat de machines van hoge kwaliteit zijn.


Gevraagd

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Embedded Systems of Computer Science;
  • Minimaal 5 jaar Ervaring met programmeren in C/C++;
  • Affiniteit met hardware;
  • Kennis van microcontrollers en software voor realtime systemen;
  • Leergierig en kan goed samenwerken in een team;
  • Oog voor detail en streeft naar het leveren van kwaliteit;
  • Oplossingsgericht en kan goed omgaan met verantwoordelijkheid.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een groeiende machinefabriek die zich richt op de ontwikkeling en productie van machines voor verschillende industrieën. Voor het team zijn zij op zoek naar een gepassioneerde en leergierige Embedded Software Engineer die zich richt op low-level programmeren en affiniteit heeft met hardware. Je krijgt de kans om kennis op te doen en specialist te worden op het gebied van C/C++ programmeren voor microcontrollers en realtime systemen. Je krijgt de kans om door te ontwikkelen en jouw machines vanaf scratch te ontwerpen. Je werkt aan uitdagende projecten en hebt veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je bent specialistisch bezig met het ontwikkelen van low-level software voor onze machines, wat jouw werk zeer uitdagend maakt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in