+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

Sales Consultant Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Trixxo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie als Lease Consultant werk je in een snelle, internationale omgeving. Je leidt het verkoopproces en onderhandelt over contracten met vastgoedeigenaren. Je krijgt alle leads, dus je kunt meteen aan de slag. Het bedrijf biedt veel kansen om te leren en door te groeien. Dit is jouw kans op een uitdagende baan met zelfstandigheid en een mooie bonus. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een spannende carrièrekans als Lease Consultant binnen een snelle, internationale omgeving? Reageer dan net zo snel! Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het aansturen van het verkoopproces en het onderhandelen van contracten met vastgoedeigenaren (alle leads worden aangeleverd).

Spreken jou deze woorden aan?

Targets halen en genieten van een onbeperkte commissie - voorstellen voorbereiden en onderhandelen over contractvoorwaarden met vastgoedeigenaren via telefoongesprekken - opvolgen en toezeggingen krijgen van vastgoedeigenaren - georganiseerd zijn en MD7's interne database bijwerken, LiveTrack - Goed functioneren in een internationale omgeving samen met andere getalenteerde en innovatieve individuen


Wat wij bieden

Onze opdrachtgever zet zich om leer- en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden voor alle medewerkers. In 2023 hebben ze zelfs 22% van hun medewerkers gepromoveerd naar leidinggevende posities om hun groei te ondersteunen. Ze kunnen met trots zeggen dat hun hele leiderschapsteam intern is gepromoveerd. 

Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden en veel zelfstandigheid, een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging, bruto salaris van € 2500 per maand, bonus aan de hand van prestaties.


Wat wij vragen

Uitstekende schriftelijke en gesproken Nederlandse taalvaardigheden  

Basis schriftelijke en gesproken Engelse taalvaardigheden .

Ervaring in verkoop of onderhandeling 

Enthousiast met een verlangen om te leren 

Het vermogen om zelfstandig te werken en tegelijkertijd een teamspeler te zijn 

Computervaardigheden met vaardigheid in Excel, Outlook en Word 

Uitstekende vaardigheden in timemanagement 


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever werd in 2003 opgericht en is momenteel een toonaangevend bedrijf die netwerken uitbreiden en beheren op grote schaal. Als wereldwijde leverancier van advies van digitale infrastructuur geloven zij in een extreme samenwerking en een gepersonaliseerde benadering van elke kans. onze teamleden, die in dienst van operators werken, worden gedreven door integriteit, wederzijds respect en toewijding om te leveren voor onze partners. 

Met meer dan 400 medewerkers wereldwijd, is onze opdrachtgever een klein-groot bedrijf op het punt om een groot-klein bedrijf te worden. De organisatie bestaat uit 5 Europese kantoren in Ierland, Duitsland, Spanje en Nederland. Als experts op het gebied van digitale infrastructuuroplossingen helpen ze hun klanten bij het opzetten van wederzijds winstgevende lange termijn partnerschappen met vastgoedeigenaren voor mobiele telefoonantennes en EV-oplaadstations. Ze ondersteunen het volledige cirkelproces voor hun partners, van het eerste contact tot leaseovereenkomsten en voortdurende klantenservice. Hun kernwaarden vormen het hart van hun activiteiten. In de afgelopen twee decennia hebben ze een cultuur van respect, samenwerking en individuele empowerment gekoesterd, terwijl ze ernaar streven grote doelen te bereiken. 

Als je op zoek bent naar een opwindende carrièremogelijkheid binnen een snelle, internationale omgeving, dan heb je misschien net de juiste plek gevonden. Sluit je aan bij hun missie om de wereld met elkaar te verbinden en zo het leven van mensen en gemeenschappen te beïnvloeden. Ze benaderen  alles wat ze doen met een diep niveau van zorg en respect voor mensen. Ze streven ernaar een verschil te maken in het leven en de gemeenschap van hun teamleden en partners. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in