+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.
Laad meer vacatures

Precision Engineer Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Wij zoeken een ervaren Precision Engineer voor een hightech bedrijf in het zuiden van Limburg. In deze rol werk je aan de ontwikkeling van systemen met hoge precisie. Je werkt aan nieuwe toepassingen en lost problemen op in bestaande systemen. Dit doe je in kleine teams. Je praat ook met klanten om te zorgen dat de systemen goed werken. Het is een technische baan met veel kans om te groeien en te leren. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een van onze hightech relaties in het zuiden van Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren Precision Engineer. In deze rol ben jij direct betrokken bij de ontwikkeling van systemen voor toepassingen met hoge precisie. Hierbij ben je zowel bezig aan nieuw te ontwikkelen toepassingen maar ook met het oplossen van integratie-vraagstukken binnen bestaande systemen. Het oplossen van vraagstukken en de hierbij behorende werkzaamheden vinden plaats in kleine, multidisciplinaire projectgroepen. Om een zo goed mogelijk functionerend product te realiseren sta je ook in contact met de klant. De klant neemt immers contact op om de functionaliteit van een systeem te verhogen.

Ben jij op zoek naar een technisch diepgaande rol als Engineer waarbij je dagelijks met hightech systemen in de weer bent? Neem dan contact met ons op zodat we e.e.a. kunnen toelichten over deze interessante rol die bol staat van ontwikkelingsmogelijkheden en hightech.



Gevraagd

De Engineer die wij zoeken beschikt over uitstekende communicatieve & analytische vaardigheden. Communicatie & analyse staan namelijk aan de basis bij de eerste aanzet om te komen tot een op maat gemaakt/aangepast hightech systeem. Bij voorkeur is een afgeronde universitaire opleiding richting, bijvoorbeeld, Mechanical Engineering jouw opleidingsachtergrond en ben je in staat om vanuit kennis & vaardigheden multidisciplinair en creatief te denken. Overall gezien moet je het natuurlijk interessant vinden om aan uiteenlopende projecten te werken die zeer fijnmechanisch en gedetailleerd van aard zijn.



Aanbod

  • Een fijne werkplek, omringd door enthousiaste en leuke collega’s
  • Een uitdagende functie in een dynamisch team waarin jouw ideeën en kennis zeer op prijs worden gesteld en waar voldoende ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een salarisrange tussen de €3.500 en €4.500 afhankelijk van ervaring en opleiding
  • Uiteraard de mogelijkheid tot het volgen van (vervolg)opleidingen en cursussen die bij de functie passen


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is toonaangevend binnen de precisietechniek. Men ontwikkelt systemen op maat voor nauwkeurige toepassingen in hightech machines en wetenschappelijke instrumentatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in