+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.
Laad meer vacatures

Elektromonteur infra Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 3.700 p/m

Vacature in het kort

Als Elektromonteur infra breng jij de stad tot leven door te werken met kabels en leidingen. Je start je dag met het bestuderen van tekeningen en gaat dan naar de werkplek. Daar zet je kabels uit, graaf je sleuven en werk je met meteropstellingen. Je voelt de energie van de stad terwijl je aan het werk bent. Dit doe je met focus op efficiëntie en veiligheid. Je maakt deel uit van een team waar iedereen voor elkaar klaarstaat. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Als Elektromonteur infra (1e monteur laag- / midden spanning) ben jij gewapend met gereedschap en kennis, klaar om de uitdagingen van de dag aan te gaan. Je begint je dag met het bestuderen van tekeningen. Dan ga je naar de werkplek, waar je de stad tot leven brengt door kabels en leidingen uit te zetten, sleuven te graven en kabels te behandelen. Je voelt de energie van de stad door je vingers stromen terwijl je meteropstellingen plaatst en aansluit. Jij staat klaar om elektriciteit te laten stromen door de infrastructuur. Voor deze rol ontvang jij een salaris wat ligt tussen de € 3.200,- en € 3.700,- bruto per maand.

 

Dit ga je doen

Als Elektromonteur infra (1e monteur laag- / midden spanning) bij Van Geleuken Infra in Kelpen-Oler ben jij de kunstenaar van elektriciteit. Jouw focus? Efficiëntie en veiligheid, terwijl je projecten met precisie en flair voltooit binnen de vastgestelde specificaties en planning. 

  • Je zet het kabel- en leidingtracé uit, lokaliseert de kabels en leidingen in de grond en graaft proefsleuven.
  • Je behandelt kabels, plaatst en sluit elektra meteropstellingen aan en maakt verbindingen, zowel in bestaande als nieuwe situaties.
  • Sleuven: je graaft ze, maakt ze leeg, vult ze aan, verdicht ze en werkt ze af: met zowel open als gesloten verharding.
  • Je trekt alle kabels en na afloop van de werkzaamheden breng je de werkomgeving terug in oorspronkelijke staat. Mochten er storingen zijn, los jij zo op.

Koen, uitvoerder:

"Waarom ik graag bij Van Geleuken werk? Geen dag is hetzelfde en ik ben bijna altijd buiten. Daarnaast is Van Geleuken een supergezellig familiebedrijf. De organisatie is hard gegroeid sinds ik hier werk, maar onze directeur Jac, staat nog steeds tussen de mensen. Hier ben je geen nummer."

Bart, uitvoerder:

"Ook voor mij is de afwisseling en veel buiten zijn de ideale combinatie. Daarnaast krijgen wij veel vrijheid om onze job naar eigen invulling te doen. Iedereen staat voor elkaar klaar, bij Van Geleuken zitten we echt op 1 lijn."



Gevraagd

Als Elektromonteur infra (1e monteur laag- / midden spanning) bij van Geleuken Infra speel jij een cruciale rol in de veiligheid en efficiëntie van elektrische systemen, die essentieel zijn voor de werking van diverse infrastructuurfaciliteiten. Denk aan wegen, bruggen, tunnels, en openbaar vervoersystemen. Je bent een echte vakman! Je werkt volgens tekeningen en regels om veilig en goed werk te leveren. Met jouw klantvriendelijke instelling ben jij het visitekaartje van ons bedrijf.

 Jij hebt óf bent

  • MBO 2 / 3 diploma 1e monteur laagspanning of 1e monteur midden spanning
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie, binnen de ondergrondse infra
  • Certificaten VCA, BHV en veilig werken langs de weg
  • Een proactieve en flexibele teamspeler
  • Oplossingsgericht, nauwkeurig en verantwoordelijk


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als Elektromonteur infra (1e monteur laag- / midden spanning) bij Van Geleuken Infra in Kelpen-Oler mag je een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid verwachten. Daar staat het volgende tegenover:

  • Een mooi salaris tussen € 3.200,00 en € 3.700,00
  • Een bedrijfswagen voorzien van goed gereedschap
  • Een baan met zekerheid en doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen (wij volgen de bouwvakantie en hebben rond Kerst 2 weken verlof)
  • Een supergezellig familiebedrijf met volop ontwikkelingsmogelijkheden via het eigen opleidingscentrum

Bij Van Geleuken Infra in Kelpen-Oler werk je bij een ambitieus, authentiek en slagvaardig bedrijf. Een familiebedrijf met het hart voor medewerkers en opdrachtgevers op de juiste plek. Samenwerking, loyaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid is wat wij belangrijk vinden! Van Geleuken Infra is voornamelijk actief in Limburg en heeft unieke en mooie kansen voor medewerkers die werkzaam zijn of willen zijn binnen de infratechniek. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in