+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Vergunningverlener evenementen Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.962 - € 4.716 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als Vergunningverlener APV/Bijzondere wetten speel je een belangrijke rol in het goed laten verlopen van evenementen en het toekennen van vergunningen. Je beoordeelt aanvragen, werkt samen met verschillende partijen en zorgt dat alles volgens de regels gebeurt. Je komt te werken in een team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Samen maken jullie de stad levendiger. Als je houdt van afwisselend werk en het leuk vindt om met verschillende mensen samen te werken, is dit iets voor jou. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als Vergunningverlener APV/Bijzondere wetten ben je verantwoordelijk voor het behandelen van vergunningaanvragen, ontheffingen en meldingen op het taakgebied APV en Bijzondere Wetten, met een focus op evenementen, drank- en horecavergunningen, standplaatsen, en het stoken van vuur, onder andere. Een belangrijk taakaccent binnen deze functie is het afhandelen van aanvragen voor evenementenvergunningen. Je beoordeelt de aanvragen aan de hand van de relevante wet- en regelgeving en begeleidt aanvragers om tot een behandelbare aanvraag te komen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afstemmen van de aanvraag met interne en externe adviseurs, waarbij je de gegeven adviezen beoordeelt en vervolgens een beschikking opstelt. Hierbij zorg je ook voor politiek-bestuurlijke afstemming. Als Vergunningverlener Evenementen ben je dus een sleutelfiguur in het proces van vergunningverlening, waarbij je ervoor zorgt dat evenementen veilig en volgens de geldende regelgeving kunnen plaatsvinden.


Functie eisen
  • Je bent zowel zelfstandig als een teamspeler, met sterke communicatieve en adviesvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je beschikt over een groot inlevingsvermogen en hebt ervaring met werken in een politiek-bestuurlijke omgeving.
  • Je kunt je werkvoorraad beheren, prioriteiten stellen en omgaan met druk en deadlines, inclusief politieke druk.
  • Flexibiliteit, nieuwsgierigheid, nauwkeurigheid en stressbestendigheid zijn jouw kenmerken.
  • Je kunt snel schakelen, bent scherp analytisch en makkelijk benaderbaar.
Over het bedrijf

Binnen deze rol als Vergunningverlener APV kom je terecht binnen het cluster APV/Bijzondere wetten van de gemeente Weert. Dit is een van de clusters van het team Vergunningen binnen de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH). Het is een hecht en betrokken cluster dat altijd voor elkaar klaarstaat. Dagelijks worden ze uitgedaagd om, samen met ondernemers en initiatiefnemers, zaken mogelijk te maken die Weert een levendige stad maken.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Vergunningverlener evenementen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in