+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

Inkomensconsulent - ZZP Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance
  • 3.600 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Stap in de rol van Inkomensconsulent en word de held van Limburg! Jouw werk is belangrijk: je beoordeelt en verwerkt uitkeringsaanvragen en biedt hoop aan mensen die dit nodig hebben. Je reist door heel Limburg en maakt echt een verschil in het leven van anderen. Als je bij ons komt werken, krijg je persoonlijke begeleiding, uitdagende opdrachten en de vrijheid om je werk zelf in te delen. Ook zorgen wij voor de financiële kant, zodat jij je alleen op je werk hoeft te focussen. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Ben jij die ervaren inkomensconsulent die een verschil wil maken in het prachtige Limburg? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou om jouw expertise in te zetten en het verschil te maken binnen de gemeenten van deze regio!

Stap in de rol van Inkomensconsulent en word de held van Limburg! Jouw taak? Het beoordelen en verwerken van uitkeringsaanvragen. Maar dat is niet alles! Je bent ook een baken van hoop voor individuen en gezinnen die afhankelijk zijn van deze steun. Jouw werk draagt bij aan het welzijn van velen en jij bent de sleutel tot hun financiële stabiliteit.


Functie eisen
  • Ervaren inkomensconsulenten met minimaal 2 jaar gemeentelijke werkervaring.
  • Diegene die de Participatiewet en relevante regelgeving als hun broekzak kennen.
  • Sterke communicatoren met een hart van goud en een ton aan empathie.
  • Stressbestendige multitaskers die administratieve processen met gemak managen.
  • Flexibele avonturiers die klaar zijn om door heel Limburg te reizen en het verschil te maken waar het nodig is.
Over het bedrijf

Sluit je aan bij het Limburgse sociale vangnet en word een held in steden zoals het bruisende Maastricht. Hier krijg je de kans om het verschil te maken en bij te dragen aan het sociale beleid van deze gemeenten. Jouw expertise is niet alleen welkom, maar broodnodig voor het welzijn van onze diverse gemeenschap.

Klinkt dit als jouw volgende avontuur? Solliciteer nu en maak het verschil in Limburg!

Wat kun je al zzp'er vanuit Maandag® verwachten:

  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning: Bij Maandag® sta je er niet alleen voor. We bieden jou persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende je opdrachten, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.
  • Uitdagende opdrachten: Maandag® heeft een breed netwerk van opdrachtgevers binnen de gemeenten van Limburg. Hierdoor kunnen we jou uitdagende en afwisselende opdrachten aanbieden die aansluiten bij jouw ervaring en interesses.
  • Flexibiliteit en vrijheid: Als zzp'er heb je bij Maandag® de vrijheid om zelf te bepalen welke opdrachten je aanneemt en wanneer je werkt. Zo kun je jouw werk optimaal afstemmen op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren.
  • Financiële zekerheid: Bij Maandag® regelen we niet alleen de opdrachten voor je, maar ook de financiële afhandeling. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over facturatie en betalingen en kun jij je volledig focussen op je werk.

Kortom, bij Maandag® kun je als zzp'er rekenen op een betrouwbare partner die jou ondersteunt, uitdaagt en inspireert in je carrière als inkomensconsulent in Limburg!


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Inkomensconsulent - ZZP die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in