+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

Projectondersteuner Stedelijke Ontwikkeling Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.349 - € 4.120 p/m

Vacature in het kort

Als Projectondersteuner ben je een belangrijk deel van ons team. Je helpt de projectleiders met verschillende taken. Dit kan gaan van het bijhouden van geldzaken tot het maken van presentaties. Je werkt ook aan het houden van dossiers en zorgt dat iedereen op de hoogte is van de voortgang. Je bent actief betrokken bij het succes van onze projecten. We bieden een omgeving waarin je zelfstandig werkt. Je maakt deel uit van een team dat stedelijke projecten realiseert. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als Projectondersteuner ben je een essentiële schakel binnen ons projectteam, waar je de projectleiders en -managers ondersteunt op diverse fronten. Je bent een enthousiaste en praktisch ingestelde professional die zich flexibel inzet voor diverse taken en verantwoordelijkheden.

Je biedt inhoudelijke ondersteuning aan de projectmanager(s) en projectleider(s), waarbij je zowel op het gebied van inhoud als proces assisteert. Dit omvat onder andere het bijhouden van deelbegrotingen en financiële verantwoordingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het opleveren van deelresultaten, deelplanningen en mijlpalen volgens de vastgestelde projectplannen, en het communiceren hierover naar de projectteamleden.

Daarnaast handel je diverse taken af ter ondersteuning van de projectmanager(s) en projectleider(s), waaronder het actueel houden van lopende dossiers en het verzorgen van (digitale) dossiervorming. Je monitort procedures, voert benchmarks uit en begeleidt vergunningsaanvragen, waarbij je de voortgang van het project en relevante projectinformatie bijhoudt in het geautomatiseerde projectmanagement systeem (IPM).

Je draagt ook bij aan de creatie van presentaties en de organisatie van diverse bijeenkomsten. Daarnaast lever je communicatie-content voor nieuwsbrieven en projectwebsites.

Als Projectondersteuner speel je een cruciale rol in het succesvol verloop van onze projecten. Je bent proactief, nauwkeurig en communicatief vaardig, en je bent in staat om zelfstandig te werken in een dynamische omgeving.


Functie eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op mbo-niveau 4, zoals mbo-recht of mboManagement Ondersteuning;
  • Je hebt minstens 2 jaar relevante werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie;
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving binnen de gemeente is een pré;
  • Affiniteit met projectmatig werken wordt gewaardeerd;
  • Persoonskenmerken: initiatiefrijk en flexibel, dienstverlenende en resultaatgerichte werkhouding, in staat om projectleiders op diverse vlakken te ontzorgen.
Over het bedrijf

De afdeling Projecten is verantwoordelijk voor de planvorming, voorbereiding en uitvoering van diverse projecten binnen zowel de fysieke als sociale leefwereld van deze Zuid-Limburgse gemeente. Binnen deze afdeling opereert het Team Stedelijke Ontwikkeling, waarin een breed scala aan stedelijke projecten wordt voorbereid en uitgevoerd, variërend van gebiedsontwikkelingen tot het realiseren van studentenhuisvesting. Het team begeleidt indien gewenst ook nieuwe initiatieven uit de stad. Er is een nauwe samenwerking met andere teams binnen de afdeling, waaronder het Team Stadinfra & Bouw, waar civieltechnische en bouwkundige projectleiders deel van uitmaken. Binnen de afdeling Projecten wordt er gebruik gemaakt van verschillende instrumenten van projectmatig werken, waaronder projectopdrachten, projectplannen, rolopdrachten en uitvoeringsopdrachten.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectondersteuner Stedelijke Ontwikkeling die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in