+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maasvlakte Rotterdam.
Laad meer vacatures

Maintenance Specialist - Storing- en Onderhoudsmonteur Maasvlakte Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FlexxGroup

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.734 - € 3.877 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

In een modern koel/vries warehouse op de Maasvlakte werk je met de nieuwste technologieën. Je lost storingen op en zorgt voor onderhoud aan automatische kranen en transportsystemen. Je krijgt de kans om te leren en te groeien, zelfs als je nog niet alles weet. Het bedrijf investeert in jou met trainingen en opleidingen. Plus, je kunt genieten van gratis fitness en vers fruit elke week. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Samenvatting
Ben jij een gepassioneerde techneut met een voorliefde voor moderne logistieke machines? Wil jij jezelf ontwikkelen als maintenance specialist binnen een geavanceerd koel/vries warehouse? Dan nodigen wij jou graag uit om ons team te versterken als Storing- en Onderhoudsmonteur in Rotterdam (Maasvlakte). Bij ons werk je met een state-of-the-art, volledig geautomatiseerd opslagsysteem voor pallets in een koel/vriesomgeving. Denk hierbij aan geavanceerde automatische kranen en conveyors. Ontbreekt het je aan specifieke kennis? Geen zorgen, wij bieden opleidingsmogelijkheden. Bovendien streven we voortdurend naar verbetering en optimalisatie van onze installatie.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

  • Je verhelpt storingen aan de kranen/robots in ons high-bay warehouse.
  • Je voert onderhoud uit aan kranen/robots, transportsystemen en gebouwen volgens een vast schema.
  • Je participeert in technische projecten.
  • Je denkt mee over de optimalisatie van het systeem en begeleidt deze projecten.

De werkzaamheden vinden plaats in besloten ruimtes, vriescellen en op hoogte. Als onderhoudsmonteur werk je in een 24/7 dienst met consignatie, afgewisseld met je collega's.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf binnen de logistieke sector, gespecialiseerd in geautomatiseerde opslagoplossingen voor koel- en vrieswarenhuizen. Met hun innovatieve benadering en state-of-the-art technologieën hebben ze een vooraanstaande positie verworven in de markt. Onze opdrachtgever is gevestigd op de Rotterdam Maasvlakte, waar ze een geavanceerd high-tech warehouse beheren dat gebruikmaakt van volledig geautomatiseerde systemen voor palletopslag.

Het bedrijf staat bekend om zijn voortdurende streven naar optimalisatie en verbetering van hun installaties. Ze zijn gericht op het leveren van hoogwaardige diensten aan hun klanten en het handhaven van efficiënte en betrouwbare operationele processen.

Onze opdrachtgever investeert niet alleen in geavanceerde technologieën, maar ook in het opleiden en ontwikkelen van hun medewerkers. Ze bieden uitgebreide trainingen en ondersteuning om ervoor te zorgen dat hun teamleden over de nodige vaardigheden en kennis beschikken om te excelleren in hun functies. Als opdrachtgever staan zij bekend om zijn professionele en stimulerende werkomgeving, waar medewerkers worden aangemoedigd om bij te dragen aan verbeteringen en innovatieve ideeën te delen. Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel, wat blijkt uit hun toewijding aan het handhaven van de hoogste normen op het gebied van operationele procedures en naleving van regelgeving.


Wat we vragen
  • Je hebt een afgeronde MBO niveau 3 of 4 (of vergelijkbaar werk- en denkniveau) in bijvoorbeeld mechanische techniek, mechatronica of elektrotechniek.
  • Je hebt ervaring met werken in een productieomgeving.
  • Je hebt enige ervaring of affiniteit met automatiseringstechniek of besturingstechniek.
  • Je denkt proactief mee over het voorkomen van storingen.
  • Je bent zelfstandig, flexibel en bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je erkent het belang van goed preventief onderhoud.
  • Je bent gemotiveerd om alles te leren over koel- en vriesinstallaties.

De technologie waarmee je gaat werken is uniek en uitdagend, met geautomatiseerde kranen/robots en transportsystemen. Als je nog niet alle vereiste certificeringen bezit, bieden wij graag opleidingskansen. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling en het ontplooien van eigen initiatieven.


Wat we bieden

Wat bieden wij jou?

  • Een aantrekkelijk salaris, tussen de €2734 tot €3877 exclusief ploegentoeslag, dit komt er nog bovenop.
  • Een goede werksfeer en een hecht team.
  • Gratis fitness met een personal trainer op de dinsdag en donderdag, daarbuiten 24/7 toegang tot de Gym.
  • Iedere week gratis vers fruit.
Overige informatie

Solliciteer vandaag nog en je wordt direct gebeld na jouw sollicitatie door één van onze Recruiters.  Wij plannen direct een kennismakingsgesprek. Hebben we een match? Na het volgen van een inwerktraining start je direct met werken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in