+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Made.
Laad meer vacatures

Schilder Made

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Bij Faber krijg je als schilder de kans om te werken aan projecten die goed bij jou passen. Of je nu houdt van renovaties of grootschalig onderhoud, er is altijd werk in jouw buurt. Je gaat aan de slag met verschillende taken zoals schuren, gronden, lakken en meer. We bieden een goed salaris, de mogelijkheid om pensioen op te bouwen en kans op een vast contract. Ook spaar je punten voor leuke extra s. Plus, je kunt elk jaar gratis cursussen volgen om je vaardigheden te verbeteren. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Met Faber werk je aan projecten in West-Brabant die naadloos aansluiten bij jou als schilder! Of je nu de voorkeur geeft aan renovaties bij particulieren thuis of liever betrokken bent bij grootschaliger onderhoud, wij hebben de perfecte klussen voor jou in jouw buurt. Je gaat aan de slag met verschillende taken, zoals schuren, gronden, lakken, houtrot- of betonreparaties, kitten, behangen en zelfs glaszetten. Vertel ons waar je goed in bent, en wij vinden de ideale werkplek voor jou.


Ben jij het?

We verwelkomen schilders van alle niveaus. Of je nu zelfstandig aan de slag kunt of liever samenwerkt met andere schilders om je vaardigheden verder te ontwikkelen, bij ons vind je de juiste plek. Het hebben van een rijbewijs B, eigen vervoer en een redelijke beheersing van het Nederlands maken jou nog veelzijdiger inzetbaar! Als je nog geen VCA-certificaat hebt, helpen wij je graag om deze kosteloos via Faber te behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Je ontvangt een salaris dat perfect aansluit bij jouw kennis, vaardigheden en ervaring als schilder. Denk aan een bruto maandsalaris tussen €2.600,- en €3.300,- met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die het beste bij jou past, en bij goed functioneren kun je al snel uitkijken naar een vast contract. We streven ernaar dat je met plezier werkt bij een opdrachtgever waar je graag blijft. Daarbovenop hebben we ons spaarsysteem, waarmee je met elk gewerkt uur punten verdient die je kunt inruilen voor gereedschappen, cadeaus en uitjes! Elk jaar kun je kosteloos meerdere cursussen volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen, en we kijken uit naar je aanwezigheid tijdens onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Faber zoekt voor jou als schilder een werkplek waar je langdurig aan de slag kunt gaan op projecten die perfect bij jou passen. We blijven regelmatig contact houden om ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk blijft gaan, en we zijn elke dag bereikbaar voor al je vragen en zorgen. Aarzel niet om snel contact met ons op te nemen en ontdek alle mogelijkheden die we voor jou als schilder hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in