+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Mantgum.
Laad meer vacatures

Timmerman Mantgum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.225 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Heb je een passie voor het behouden van historische gebouwen? Als Timmerkunstenaar voor Restauratie krijg je de kans om dit te doen. Je werkt aan het herstellen van de pracht van oude kerken, boerderijen en meer. Je maakt bijzondere dingen, zoals kozijnen en plafonds, weer mooi. Je krijgt een goede beloning en extra s voor je werk. Ook zijn er kansen om te leren en te groeien. Je komt in een fijn team bij een familiebedrijf dat echt om het werk en de mensen geeft. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Heb jij een diepe passie voor het behoud van historische gebouwen en het koesteren van ons cultureel erfgoed? Als Timmerkunstenaar voor Restauratie krijg je de unieke kans om dagelijks de schittering van erfgoed te herstellen. Jij, als bedreven vakman, zet je met toewijding in voor het herstel van kerken, boerderijen, notariswoningen en andere betoverende gebouwen. Met jouw vindingrijkheid en vakmanschap geef je deze juweeltjes hun oorspronkelijke glorie terug. Van het creëren van authentieke kozijnen en sierlijke raamluiken tot het verbluffend herstellen van plafonds met unieke ornamenten; voor jou is niets te hoog gegrepen. Zelfs de restauratie van dakgoten en bedstedes voer je met moderne precisie uit. Deze positie is niet zomaar een baan; het is een unieke gelegenheid om geschiedenis tastbaar te maken.


Ben jij het?

Wat verwachten wij van jou als ambachtelijk timmerman? Een scherp oog voor detail, een diepgaande kennis, ervaring en vakmanschap. Je bezit een rijbewijs B(BE) en staat bekend om je creatieve en oplossingsgerichte aanpak. Enige ervaring met restauratiewerk is vanzelfsprekend gewenst.


Wat wij bieden

Wat kun je hiervoor verwachten? Naast een salaris conform de Bouw CAO (Functiegroep D of E), afhankelijk van kennis en ervaring), bieden we je een solide toekomst met BPF bouwpensioen vanaf dag één. Kies voor het TijdSpaarFonds en geniet van netto vakantiegeld! Daarnaast ontvang je een aantrekkelijke kilometervergoeding van €0,32 en heb je recht op maar liefst 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen en 3 kortverzuimdagen. Ben je een doorgewinterde vakman? En omdat we geloven in groei en ontwikkeling, bieden we jou 2 opleidingsmogelijkheden per jaar die aansluiten op jouw wensen en functie. Maar dat is niet alles! Als timmerman bij ons profiteer je van ons exclusieve Faber spaarprogramma. Met elk gewerkt uur spaar je punten voor fantastische beloningen, zoals hoogwaardig gereedschap, muziekboxen of plezierige uitstapjes voor het hele gezin.


Waar jij werkt

Naast een uitdagende functie in een prachtig vakgebied, bieden we jou ook een warme en persoonlijke werkomgeving bij dit goed georganiseerde familiebedrijf. Al drie generaties lang hebben ze zich gewijd aan de bouw, restauratie en renovatie van monumentale gebouwen. Je maakt deel uit van een hecht team van ongeveer 15 collega's, waarbij persoonlijke aandacht voor het ambacht, het personeel en onze gewaardeerde klanten centraal staat. Klaar om de geschiedenis mee vorm te geven? Sluit je aan bij ons team van toegewijde vakmensen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in