+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Margraten.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker slagerij Margraten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een team aan het maken van worsten en andere vleesproducten. Je bedenkt nieuwe recepten en helpt in de keuken. Ook werk je met een speciale machine voor bitterballen. Je krijgt de kans om met verschillende ingrediënten te werken en smaken te combineren. Het bedrijf is een familiebedrijf dat veel waarde hecht aan ambachtelijk werk en goede producten. Plus, je krijgt korting op de producten en reiskostenvergoeding. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Lijkt het jou leuk om in een worstmakerij te werken en de recepturen voor nieuwe producten te bedenken? Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar in teamverband. Als er werkzaamheden in de keuken zijn, ben je niet te beroerd om hen een handje te helpen. Als medewerker worstmakerij zorg je er voornamelijk voor dat worsten, gehakt en ander soortgelijke producten kwalitatief worden bereid. - Vanuit restproducten en ingrediënten samenstellen van deeg voor experimentele en/of assortimentsworsten, hierbij rekening houdend met de eigenschappen van gebruikte producten en ingrediënten; - Mengen van deeg en vullen van omhulsel met stopmachine; - Ontwikkelen en verbeteren van recepturen voor nieuwe worsten; - Werken in de productiekeuken waarbij voornamelijk grote hoeveelheden kant-en-klare producten worden bereid; - Werken met onze nieuwe bitterballenlijn. Daarbij ken je de machine van A tot Z en werk je met de recepturen om de perfecte bitterbal uit de machine te laten rollen.

Wij bieden:

- 38 uur per week;
- Werktijden in dagdiensten van 06.00 tot 15:00 uur;
- Beschikbaar maandag t/m zaterdag;
- 10% personeelskorting;
- Reiskostenvergoeding volgens de CAO Slagersbedrijf;
- Salaris naar kennis en ervaring.

Wij vragen:

- Flexibel inzetbaar van maandag t/m zaterdag;
- Ervaring in soortgelijke functie;
- 38 uur per week beschikbaar;
- Vroeg opstaan is voor jou geen probleem!

Waar ga je werken:

Kom werken bij slagerij Kusters in Margraten! Slagerij Kusters is een ambachtelijk familiebedrijf met een eigen slachthuis, worstmakerij, keuken met inmiddels 70 medewerkers gevestigd aan de Rijksweg in Margraten. Ze bereiden producten op ambachtelijke wijze, met veel respect voor dier, leefwijze en omgeving. Bij Kusters weet je precies waar het vlees vandaan komt, onder welke omstandigheden die dieren leven en welk voer ze eten. De vleesproducten van slagerij Kusters vind je op festivals, bij horecazaken en particulieren. Binnen het dynamische team wordt jouw expertise gewaardeerd en zet jij je in voor smaakvolle producten en een hoge klanttevredenheid. Twijfel niet langer, laat jouw passie voor koken tot zijn recht komen bij Slagerij Kusters!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in