+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Mariahout.
Laad meer vacatures

Monteur watertechniek bij een echt Brabants familiebedrijf Mariahout

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brabant Match

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Brabant Match

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.600 p/m

Vacature in het kort

Bij VLM, een echt familiebedrijf, zoeken ze een monteur voor hun watertechniek projecten. Je wordt behandeld als familie en samen met je collega's kijk je waar je het beste past. Of je nu watervoorzieningen aanlegt, doseerpompen installeert of tuinen laat bloeien, elke dag is anders. Je krijgt een compleet uitgeruste servicewagen, begeleiding en kans op een bonus. Plus, je komt in een warme, welkome omgeving terecht. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn voor VLM (Van Lankveld Mariahout) op zoek naar een nieuw technisch lid van de familie. De afkorting van dit mooie bedrijf had net zo goed VLFM kunnen zijn, waarbij de F staat voor Familie, want als je een echt familiebedrijf zoekt, waar je ook als familie wordt behandeld, dan ben je aan het juiste vacature-adres :)

Jij en VLM

Op dit moment zoeken wij voor VLM, omdat zij het echt te druk hebben met die watertechniek, een monteur op gebied van... uhm... het gebied van techniek en water ;-) Liefst iemand met een beetje elektrotechnische achtergrond. Wij horen je denken, elektra en water is dat nu wel de beste combinatie? Voor ons en voor VLM wel! Je kunt als lid van de familie op vele fronten aan de slag. Sterker nog, de dames op kantoor, Evy en Aniek, kijken samen met jou en je andere collega's/familieleden wat het beste bij jou past en waar jij het vrolijkst van wordt. Sterker nog, ze proberen er zelfs voor te zorgen dat je zoveel mogelijk bij de klanten komt die jij leuk vindt! Hoe kan het ook anders, maar Evy en Aniek zijn écht onderdeel van de familie, want dit zijn (hele gezellige trouwens) dochters van Willy. 2 Dames met net zoveel hart voor de zaak als pa en dames die écht tussen de collega's in staan. Niet alleen beide dochters zijn actief in het bedrijf, maar Elly, de vrouw van Willy en moeder van Evy & Aniek, is ook praktisch elke dag aanwezig. Zij zorgt er als steun en toeverlaat voor dat het personeel met vragen bij haar terecht kan en daarbij zorgt ze dat alles tot in de puntjes verloopt op de werkvloer en in de administratie. Bij van Lankveld kennen alle collega's elkaar heel goed en weten van elkaar wat er zakelijk, maar ook privé speelt. Je bent dus ECHT geen nummertje, maar een gewaardeerd lid van de familie. 

  • Lid van een familie
  • Waardering tot en met
  • Geen nummertje
  • Dames op kantoor zijn echt Brabants en kei gezellig!

Jij gaat

Alleen of met een collega aan de gang met het installeren van de nieuwste technieken op het gebied van water. Het kan zijn dat je voor een gemeente aan de slag gaat om een volledige watervoorziening aan te leggen. Oftewel ervoor zorgen dat water, met de juiste druk en snelheid, van A naar B komt. Dit is een uitgebreid project, waar je veel dagen/weken mee aan de slag gaat. Het kan ook zijn dat je op 1 dag diverse doseerpompen gaat installeren. Zijn de doseerpompen gefixt, dan kun je de week erop naar een particulier, om te zorgen voor een tuinberegening waardoor de hele tuin groeit en bloeit! Als jij overigens liever met zwembaden en bijbehorende waterinstallatie aan de gang gaat, ook geen probleem! Speekt het stromende water op een vakantiepark jou toch meer aan, zelfs dan is er wel een project waar jij op past. Kortom, je kunt hier aan de gang met een enorme diversiteit aan projecten en werkzaamheden. Hierdoor is geen dag hetzelfde! Kom jij beter uit de verf met jouw kennis als je binnen in de werkplaats oplossingen bedenkt op gebied van watertechniek, ook dan ben je van harte welkom!

  • Volledige watervoorziening aanleggen
  • Tuinberegening installeren
  • Geen dag hetzelfde
  • Ook in de werkplaats zelf is werk genoeg

Je krijgt als monteur van VLM

Een compleet uitgeruste servicewagen! Je hoeft dus niet met je eigen vervoer heen en weer te tuffen van en naar klanten. Je krijgt op de werkgebieden waar je nog minder ervaring in hebt, de juiste begeleiding van ervaren monteurs en leden van de familie. Daarnaast krijg je een goede pensioensvoorziening, scholing- en studiefaciliteiten, kans op een mooie bonus. maar misschien nog wel het belangrijkste van alles, je komt echt terecht in een warm bad. Wel heel toepasselijk voor een bedrijf in de watertechniek, maar wij hebben er als Brabant Match 1,5 uur gezeten en buiten het feit dat het heel gezellig was, voelde het vertrouwd en gaf ons ook het idee dat iedereen hier heel welkom is!

We verwachten van jou

Dat je een vakgerichte technische achtergrond hebt. Een baan zoekt waar je als mens en familielid wordt gewaardeerd en dat je een baan zoekt voor de komende 5 jaar, of tot je pensioen ;-) Hier blijft iedereen bijna iedereen 15 + jaar, dus zijn we niet op zoek naar de welbekende jobhoppers. Oh ja, je moet al wel je rijbewijs hebben. Als er nog geen E achter die B op je rijbewijs staat, geen probleem dan verzorgen ze dat bij VLM voor je!

  • Technische achtergrond
  • Op zoek naar een baan voor minimaal 5 jaar
  • Je mag blijven tot aan je pensioen
  • Rijbewijs BE halen bij VLM
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

Over VLM 

VLM is in 1991 opgericht door Willy van Lankveld. Zijn toenmalige beroep pluimveehouder kon efficiënter en ging hij op zoek naar een praktischere oplossing voor het doseren van voedingssuplementen voor de kippen. Als echte "Willy Wortel" kwam hij al snel met een passende technische oplossing en een nieuwe uitvinder op gebied van watertechniek was geboren! Nu, heel wat jaren later zijn ze leverancier, ontwikkelaar en installateur van AQUADOS watersystemen. Ongeacht de grootte en complexiteit van het vraagstuk van een klant, elke klant is even belangrijk. Deze filosofie helpt ze al jaren aan goede mond tot mond reclame en een watervaste naam in hun branche!

Jouw vacature?

Voel jij je aangesproken en ben je benieuwd of je past bij de VLM familie? Dan kun je eenvoudig solliciteren, met 1 druk op de knop! Je komt overigens meteen bij VLM op contract en je krijgt geen uitzendcontract o.i.d.

Wij hebben vanuit VLM het vertrouwen gekregen dat wij ze op een juiste wijze kunnen ondersteunen met de zoektocht naar nieuwe familieleden. Het wordt dus enorm gewaardeerd als je ook solliciteert op deze vacature en niet direct bij VLM. Scheelt hen weer tijd en daarbij heb je bij ons meer kans om uitgenodigd te worden op een kennismakingsgesprek, want daar hebben wij alle tijd voor. Zij spenderen hun tijd liever aan een juiste waterstroom!



Gevraagd

  • Onderdeel uitmaken van een hechte Brabantse werkfamilie
  • Meteen op contract bij de klant
  • Werken met ca. 20 super gemotiveerde collega's
  • Als monteur hedde bai VLM gewoon unne naam, gin nummerke
  • Salaris tussen de € 2.700 en € 3.600,- bruto per maand
  • Je kijkt samen met VLM naar het werk dat het beste bij jou past!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in