+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Markelo.
Laad meer vacatures

Schilder Markelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Wil jij aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de regio? En ben jij die zelfstandige schilder die van afwisseling houdt? Dan zoeken wij jou. Jij hebt namelijk oog voor detail, en staat garant voor echt vakmanschap! Door alles helder te communiceren naar de klant hebben wij er weer een tevreden klant bij. Jij voert diverse onderhoudswerkzaamheden uit in de particuliere sector. Je houdt je als schilder bezig met binnen- en buitenschilderwerk. Ook het behangen en het repareren van houtrot zijn voor jou bekend terrein. Kortom een breed scala aan werkzaamheden. Heb je hier nog niet zoveel ervaring mee? Geen enkel probleem! Zolang jij je wil blijven ontwikkelen kan jij je bijscholen op basis van cursussen en opleidingen. Uiteraard is dit op onze kosten.  


Ben jij het?

Wij vinden ervaring als schilder minimaal zo belangrijk als een afgeronde opleiding. Niet iedereen is voor de schoolbanken gemaakt. Op het gebied van loopbaanontwikkeling liggen alle opties voor je open. Je vindt het leuk om je passie voor het vak over te brengen op de klant. Verder ben jij de hoge brandstofprijzen ook meer dan zat. Hier krijg je of een busje van de zaak, of de optie om te carpoolen. 


Wat wij bieden

Behalve een gezellig team en een groot aanbod aan prachtige projecten krijg jij ook:

  • Een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per periode op basis van je meegebrachte ervaring;
  • De mogelijkheid 2 cursussen op jaarbasis te volgen op onze kosten;
  • Een vaste aanstelling op korte termijn? Dat kunnen wij voor je regelen;
  • Jij maakt zelf de keuze in het pensioen wat bij jou past;
  • Reistijd beperken? Wij hebben werk bij jou in de omgeving zodat jij lekker op tijd thuis bent;
  • Bij Faber krijg je persoonlijke aandacht en een vast contactpersoon. Hier kan jij terecht met al je vragen. Uiteraard komen wij regelmatig even buurten om te zien hoe het nou echt met je gaat! ( Vaak gecombineerd met een lekkere versnapering )
Wat biedt Faber nog meer?
Wij belonen de loyaliteit van de schilder met ons unieke loyaliteitsprogramma. Met elke gewerkte dag spaar jij punten. Deze wissel je in tegen mooie cadeaus! Denk aan leuke uitjes, gereedschap of huishoudelijke benodigdheden. De keuze is reuze! Om echt in een warm bad terecht te komen verzorgen wij een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel.

Waar jij werkt

Jij bent de aangewezen persoon om de woningen mooier te maken en draagt bij aan de tevredenheid van de klant. Voor een bedrijf in de regio zijn wij op zoek naar versterking van ons vaste team. Je gaat aan de slag met verschillende soorten projecten, dit zorgt voor variatie en afwisseling. De werkzaamheden die je uit gaat voeren bestaan voornamelijk uit binnen- en buitenschilderwerk, maar ook onderhoud en renovatie. Hier gaat hierbij om lange seizoenen, met volop winterwerk.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in