+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Marknesse.

Hoofd inkoop (Marknesse) Marknesse

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SC Heerenveen Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van snelle aluminium boten en speel een sleutelrol in de inkoopstrategie van materialen. Als Hoofd Inkoop werk je nauw samen met de Supply Chain Manager om budgetten en planningen te beheren, kwaliteitsnormen te handhaven en levertermijnen te waarborgen. Jouw daadkracht, analytisch vermogen en proactieve houding zijn hierbij van onschatbare waarde. Geniet van een informele werksfeer, persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, en regelmatige personeelsuitjes. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een sterke onderhandelaar en heb jij HBO denkniveau? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Binnen de functie hoofd inkoop ga jij verantwoordelijk zijn voor de gehele inkoop van materialen en het in de gaten houden van het inkoopbeleid. In samenwerking met de supply chain manager bewaak je het budget en de planning van de inkoop. Verder hou je het gestelde kwaliteitsniveau en de levertermijnen goed in de gaten, zodat de continuïteit in orde blijft. Daadkrachtig, analytisch en proactief zijn eigenschappen die bij je passen. Daarnaast ben je communicatief vaardig en sterk met cijfers. Het bedrijf waar je voor gaat werken zoekt een persoon met HBO werk en denkniveau en heeft bij voorkeur iemand die NEVI 1 heeft gevolgd.

Ben jij een sterke onderhandelaar en heb jij HBO denkniveau? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Binnen de functie hoofd inkoop ga jij verantwoordelijk zijn voor de gehele inkoop van materialen en het in de gaten houden van het inkoopbeleid. In samenwerking met de supply chain manager bewaak je het budget en de planning van de inkoop. Verder hou je het gestelde kwaliteitsniveau en de levertermijnen goed in de gaten, zodat de continuïteit in orde blijft.

Daadkrachtig, analytisch en proactief zijn eigenschappen die bij je passen. Daarnaast ben je communicatief vaardig en sterk met cijfers. Het bedrijf waar je voor gaat werken zoekt een persoon met HBO werk en denkniveau en heeft bij voorkeur iemand die NEVI 1 heeft gevolgd.


Over het bedrijf

De organisatie waar jij werkzaam gaat zijn zit gevestigd in Marknesse. Ze bouwen en ontwikkelen snelle aluminium boten. Deze boten worden gebouwd op basis van maatwerk en de organisatie vindt innovatie, vrijheid en snelheid erg belangrijk. Daarbij benaderen ze alles vanuit een persoonlijk oogpunt. 

Binnen de organisatie hangt een informele sfeer waarbij de persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Er worden geregeld personeelsuitjes georganiseerd en er is elke week een vrijmibo.


Wat wij bieden
  • Passend salaris op basis van kennis en ervaring;
  • Pensioensregeling via sc Heerenveen Werkt;
  • Opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wat wij vragen
  • HBO denkniveau;
  • 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met jachtbouw is een pré.
Overige informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in