+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Monteur buitendienst Marum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 12 - € 16 p/u

Vacatureomschrijving

Ben je iemand die graag zelfstandig werkt, beschik je over een goed richtingsgevoel en vertoef je het liefst in de open lucht? Dan is deze functie wellicht perfect voor jou! Als monteur buitendienst ben je verantwoordelijk voor het correct plaatsen van bewegwijzering voor wandel- en fietspaden in de natuur.

Hou jij ervan om zelfstandig aan het werk te zijn, heb je gevoel voor richting en ben je daarnaast graag in de buitenlucht? Dan is deze vacature iets voor jou! Als monteur buitendienst zorg jij ervoor dat borden voor wandel- en fietsroutes op de juiste manier in de buitenlucht worden gemonteerd. Je start je werkweek op de maandag, op deze dag bespreek je de routes die deze week geplaatst moeten worden. Jij gaat ervoor zorgen dat fiets- en wandelroutes zo goed mogelijk worden uitgestippeld. Dit doe je door het plaatsen van bewegwijzeringspaaltjes langs deze routes. Door middel van een app weet je precies welke route je moet rijden en waar de paaltjes geplaatst worden. Dit doe je in projecten door heel Nederland, het komt dus ook regelmatig voor dat je moet overnachten omdat je een project in Limburg hebt. In de avonduren drink je dan nog even een pilsje met je collega's, en vervolgens begin je de volgende dag weer vol goede moed!


Functie eisen
  • Verstand van GPS-systemen
  • Ervaring als montagemedewerker
  • Flexibel inzetbaar en bereid om in de kost te gaan
  • VCA (of bereid te halen)
  • Rijbewijs BE
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever ontwikkelt, begeleidt en realiseert alle stappen van ideeën tot uitvoering van recreatieve routes voor fietsen, wandelen, varen en autorijden en zaken zoals objectbewegwijzering en informatiepanelen. Het bedrijf begon met het maken van routes in 1998. Wat begon met de bewegwijzering van een jachthaven is uitgegroeid tot een bedrijf met circa 30 werknemers. De afgelopen jaren hebben ze ruim 35.000 kilometer recreatieve routes aangelegd en op dit moment hebben ze ruim 25.000 kilometer routes in beheer en onderhoud. Onze opdrachtgever is dan ook trots op het feit dat zij marktleider zijn in de toeristische bewegwijzering.


Wat wij bieden

De functie van montagemedewerker is voor langere tijd beschikbaar en op termijn behoort een dienstverband voor (on)bepaalde tijd bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden. Het salaris is volgens de cao en zal ongeveer € 12,- tot € 16,- bruto per uur bedragen en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Daarnaast krijg je een persoonlijk kledingpakket aangeboden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in