+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Marum.
Laad meer vacatures

Afwerker Marum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 - € 18 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken in de buitenlucht en wil je Nederlandse wegen mooier maken? Als asfalt afwerker werk je aan het aanleggen en repareren van wegen. Je bent onderdeel van een team en doet verschillende taken, zoals materialen klaarzetten en de werkplek opruimen. Je reist door het hele land en soms verblijf je in een hotel. Lees verder om alles over deze baan te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Je bent graag actief in de wegenbouw, niet alleen voor jezelf, maar voor heel Nederland! Je gaat aan de slag als asfalt afwerker, een rol die perfect past bij jouw vaardigheden. Ontdek hier wat het werk als asfalt afwerker inhoudt.

We zoeken een fulltime medewerker voor in de wegenbouw. Onze opdrachtgever is actief in de wegenbouw en zorgt dat de Nederlandse wegen in topconditie verkeren. Als asfalt medewerker ga je met een ploeg collega’s pad en nemen jullie autowegen en snelwegen onder handen. Je ondersteunt bij de aanleg van nieuwe wegen en verricht soms reparaties aan scheuren en verzakkingen. Verder voer je voorbereidende en afrondende taken uit zoals het klaarzetten van materialen, graafwerkzaamheden en het opruimen van de werkplaats. Hierbij heb je door jouw ervaring oog voor kwaliteit.

De werkzaamheden vinden door heel Nederland plaats. Hierdoor verblijf je regelmatig één of meerdere nachten in een hotel. Dit wordt uiteraard geregeld door onze opdrachtgever.


Functie eisen
  • In bezit van rijbewijs C/CE met code 95 is een pré
  • In het bezit van een VCA- certificaat (of bereid deze z.s.m. te behalen)
  • Rijbewijs BE zou gewenst zijn
Over het bedrijf

Asfaltwegen hebben een lange levensduur, maar vertonen met de loop der jaren slijtage door intensief weggebruik en weersomstandigheden. Vroeger moesten complete asfaltlagen worden vervangen. Grote machines kwamen hier aan te pas met als gevolg veel overlast, hoge kosten en vertragingen voor automobilisten. Met de introductie en toepassing van emulsie-asfaltbeton is de levensduur van wegen aanzienlijk verlengd. Dit is exact wat het bedrijf waarvoor jij aan de slag gaat doet.


Wat wij bieden

Waar een wil is, is een weg. En aan wil ontbreekt het jou zeker niet! Je bent namelijk een harde werker en deinst niet terug voor een fysieke uitdaging. Als asfalt afwerker heb je zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Omdat je meewerkt aan de verbetering van het Nederlandse wegennet werk je namelijk vaak in de nachten en tijdens weekenden. De beloning mag er dan ook zijn. Met deze functie kun je inclusief prestatietoeslagen een mooi salaris van tussen de €14,- en €18,- bruto per uur verdienen. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in