+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Mechelen (BE).

Key Accountmanager Mechelen (BE)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.900 - € 4.700 p/m
  • 13e maand

Vacatureomschrijving

Deze vacature wordt ingevuld zonder tussenkomst van een bureau. Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever.

Ontmoet, adviseer en overtuig in de wereld van automatische deur- en raamsystemen die je vaak vindt in zorginstellingen, ziekenhuizen maar ook supermarkten en kantoorgebouwen. Als key accountmanager bij GEZE Benelux BV in Mechelen bouw jij mee aan onze toekomst. Jouw rol? Niet alleen verkopen, maar ook adviseren. Jij bezoekt gevelbouwers (80%), studieburelen (10%) en arcitectenburau's (10%). Je bent vanaf de ontwerpfase van gebouwen betrokken en geeft advies aan je opdrachtgevers. Met jouw commerciële vaardigheden, kennis en prettige manier van omgang, bouw je belangrijke en duurzame relaties op.Je krijgt per direct een vast contract en verdient een bruto maandsalaris van €3900,00 tot €4.700,00 exclusief target gerelateerde commissie, een 13e maand en 32 vrije dagen per jaar.

Dit ga je doen

Als key accountmanager bij GEZE Benelux in Mechelen beheer jij jouw regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Met jouw commerciële en technische aanleg draag jij bij aan ons succes. Waar nodig ga je zelf de maten opnemen op de bouwlocatie en verwerk je dit in je schetsen of tekening. Je zorgt ervoor dat er een compleet pakket de organisatie in gaat waardoor deze weet wat er geleverd moet worden. Het betreft hier niet alleen sales, maar ook de overdracht van verkoop naar de interne organisatie. Verder zijn dit jouw taken:

·       Je volgt marktontwikkelingen en ziet marktkansen

·       Je realiseert de omzet bij bestaande en nieuwe relaties

·       Je bezoekt architecten (10%), studiebureaus (10%), aannemers en overige relaties (80%)

·       Je draagt kennis over van met name automatische deur- en raam systemen

·       Je adviseert verschillende doelgroepen over de gewenste technische oplossingen

Jouw profiel

Jij hebt bijvoorbeeld ervaring als werkvoorbereider of projectleider die mogelijk vanuit de bouw is doorgegroeid naar deze rol waardoor je een goed inzicht hebt wat betreft het plaatsen van ramen en deuren. Je begrijpt dat tegenwoordig connectivity overal in terugkomt en ook onze producten communiceren met andere gebouw gebonden installaties. Je vind het leuk om contact te leggen met mensen en je doet dit op een natuurlijke en ontspannen manier. Maar je hebt er ook plezier in om je een dag terug te trekken op je (thuis) kantoor om je verkochte project uit te werken en over te dragen aan de interne organisatie zodat zij hiermee aan de slag kunnen.

Jouw team

Je komt terecht in een positieve werkomgeving waar vrijheid centraal staat. Werk vanuit huis of breng tijd door op kantoor. Jouw inspirerende collega’s staan altijd klaar. Samen bouwen we aan successen. Wij vinden ontwikkeling belangrijk en investeren daarom als team in jouw groei. Maandelijks kom jij met je team bij elkaar voor toolboxmeetings die gaan over veiligheid op het werk.

Over GEZE Benelux BV

We zijn trots op onze plek in de top 100 van beste werkgevers in Duitsland. Wat ons meer maakt dan een bedrijf? We zijn een hechte gemeenschap. Als teken van onze sociale betrokkenheid, bieden we een compensatieregeling voor de stijgende energierekeningen van onze medewerkers. Onze invloed strekt zich uit voorbij Mechelen; vanuit Eindhoven leiden we de hele Benelux en realiseren we een indrukwekkende jaaromzet van 24 miljoen euro.



Gevraagd

Als key accountmanager bij Geze Benelux in Mechelen ben jij steengoed in het vragen en vertalen van klantbehoeften. Dit zet jij moeiteloos om naar technische oplossingen. Grote projecten? Daar krijg jij alleen maar meer energie van. Naast jouw expertises neem jij het volgende met je mee:

·       Bachelor-werk- en -denkniveau

·       Sterke affiniteit met gevelbouw

·       Commercieel maar ook zéker bouwtechnisch aangelegd

·       Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

·       Ervaring als werkvoorbereider of adviserende rol



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als key accountmanager bij Geze Benelux in Mechelen krijg je kansen voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Maak deel uit van een hecht en inspirerend team. Daarnaast mag je rekenen op:

·       Bruto maandsalaris tot maximaal €4.700,00

·       Per direct een vast contract

·       13e maand en target gerelateerde commissie

·       Representatieve leasewagen

·       20 verlofdagen en 12 adv-dagen

Als jij tot zover enthousiast bent geworden van bovenstaande functieomschrijving, lees dan verder op "Jouw kracht" om te zien wie we zoeken.

Gerelateerde zoekopdrachten

Key AccountmanagerSalaris Key Accountmanager
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in