+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Renovatie Metselaar Menaam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.886 - € 3.279 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als renovatie metselaar breng je oude gebouwen weer tot leven door hun gevels te herstellen. Je werkt in een team en bezoekt klanten in Friesland en soms ook in andere mooie plekken. Je gebruikt je vakmanschap en oog voor detail om kwaliteit te leveren. In dit werk kun je jouw creativiteit laten zien. Je krijgt een goed salaris, een pensioen vanaf dag één, en een vergoeding voor reiskosten. Ook kun je gebruikmaken van verschillende vrije dagen. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als renovatie metselaar ben jij de architect van herstel, belast met het nieuw leven inblazen van de meest prachtige gevels en monumentale panden! Je stort je in een wereld van vakmanschap en toewijding, waarbij je samen met je team op pad gaat naar particuliere- en zakelijke klanten in de betoverende omgeving van Friesland. Met een scherp oog voor detail en een passie voor ambacht, sta je garant voor kwaliteit en tevredenheid. Je wordt ondergedompeld in een bedrijf gespecialiseerd in gevelherstel, waar je verantwoordelijk bent voor het verwijderen, herstellen en plaatsen van ankers, en het oplossen van eventuele problemen. Je krijgt de kans om jouw expertise te tonen en af en toe je eigen creativiteit los te laten op opzichzelfstaande projecten.


Ben jij het?

Als metselaar breng je niet alleen ervaring en kennis van materialen mee, maar ook een rijbewijs en eigen vervoer om de magie naar de klanten te brengen. Een positieve mindset en een ongebreidelde passie voor het vak zijn jouw handelsmerk.


Wat wij bieden

Bij deze mooie rol horen uiteraard aantrekkelijke voordelen, zoals een competitief salaris tussen €2886 en €3279 per 4 weken, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Met Bouwpensioen vanaf je eerste werkdag en een kilometervergoeding van €0,32 per kilometer, zorgen we ervoor dat jouw toewijding wordt beloond. Tevens krijg je 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen en 3 dagen kortverzuim. Waarbij we als kers op de taart ook nog eens het tijdspaarfonds faciliteren.


Waar jij werkt

Sluit je aan bij ons monumentale gevelrenovatiebedrijf, waar we gespecialiseerd zijn in het renoveren, restaureren, reinigen en conserveren van gevels, kelders en schoorstenen. Met een team van ongeveer 7 collega’s zijn we hoofdzakelijk actief in de betoverende provincie Friesland, met af en toe spannende klussen in andere prachtige locaties zoals Amsterdam. Als renovatie metselaar bij ons bedrijf maak je deel uit van een team dat zich inzet voor het behoud van erfgoed en het creëren van tijdloze schoonheid. Kom bij ons en laat je vaardigheden bloeien in een omgeving die doordrenkt is van geschiedenis en ambacht!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in