+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meppel.

Nanny in Meppel Meppel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nanny Service Nederland Regio Noord

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 10 - 16 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Voor een gezin met drie kinderen en een hond zoeken we een Nanny in Meppel. Er is ook een optie om op woensdag te werken. Het gezin woont dicht bij het centrum, station en een park. Als Nanny bied je structuur, stimuleer je de ontwikkeling van de kinderen en zorg je voor leuke activiteiten. Ook is het fijn als je aan het einde van de dag kookt en het huis netjes achterlaat. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature Nanny in Meppel

Voor een gezin in Meppel staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit vader, moeder, meisje van 8, meisje van 7, een jongen van 4 en een hond.
De werkdagen en tijden zijn: maandag en dinsdag van 14:30-17:30 en in de schoolvakanties hele dagen van 8:30-17:30. Als je graag een 3e dag wil werken, kan het uitgebreid worden met de woensdag van 12:00-17:00. Ook is uitbreiding van de andere uren bespreekbaar.
Ouders zoeken een gezellige en toegankelijke Nanny die stevig in haar schoenen staat, aangezien het 3 pientere kinderen zijn. Ouders vinden het belangrijk dat de Nanny structuur biedt, de kinderen zichzelf kunnen zijn en dat de Nanny kijkt naar het individu.

Over het gezin en de kinderen
De oudste is een zorgzaam en lief meisje die graag creatief bezig is. Ook houdt ze van mode en tutten. Ze zit op hockey en turnen.
De middelste is een toegankelijk, lief en warm meisje die het leuk vindt om spelletjes te doen. Net als haar zus zit ze op hockey en turnen.
De jongste is een lieve jongen, die de kat uit de boom kijkt, maar zodra hij zich vertrouwt voelt is hij erg open. Hij houdt van bouwen, voetballen en Nintendo spelen. Ook zit hij op gym en heeft zwemles.

Omgeving en bereikbaarheid
Het gezin woont dicht bij het centrum in een voormalig schoolgebouw met veel trappen. Ze wonen vlak bij het station en parkeren kan voor de deur, dus ze zijn zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. De school en de sportclubjes zijn in de buurt. Ook wonen ze vlak bij een park en is er in de buurt een speeltuin.

Nanny vacature met verantwoordelijkheid
In deze Nanny vacature ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag, het huis weer netjes is en de hond een keer uit is geweest.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel! Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Noord’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 0611307753.

Brutosalaris per uur: €21,-
Werkdagen /werkuren: maandag en dinsdag van 14:30-17:30 en in de schoolvakanties hele dagen van 8:30-17:30. Als je graag een 3e dag wil werken, kan het uitgebreid worden met de woensdag van 12:00-17:00. Ook is uitbreiding van de andere uren bespreekbaar.
Uren per maand: 38
Leeftijd kinderen: 8, 7 en 4 jaar
Regio: Meppel
Startdatum: in overleg

Jouw kwaliteiten:
  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je bent zelfstandig en betrokken.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny's en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.
Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s, om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.
Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis, waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.



Gevraagd

Jouw kwaliteiten:
  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je bent zelfstandig en betrokken.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in