+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meppel.
Laad meer vacatures

Schoonmaakmedewerker, meppel Meppel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bauconflex Leeuwarden

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 14 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,42 - € 14,78 p/u

Vacature in het kort

Hou je ervan om wat langer te slapen in de ochtend? Of heb je andere dingen te doen overdag? We hebben een leuke schoonmaakbaan voor je in de middag en avond. Je maakt verschillende plekken schoon en zorgt dat alles er fris uitziet. Dit is een mooie kans om in een team te werken dat echt waardeert wat je doet. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Schoonmaker gezocht in Meppel
Slaap jij de ochtend liever uit? Of heb je andere verplichtingen? En ben je op zoek naar een leuke schoonmaakbaan in Meppel in de middag en avonduren? Dan hebben wij de vacature voor jou, lees zeker even verder.

Als jij als schoonmaakmedewerker aan de slag gaat voor dit mooie bedrijf houd je je bezig met het stralend schoon maken van jouw panden. Je gaat eerst vanaf 15.00 uur aan de slag op een basisschool. Je neemt tafels af, leegt prullenbakken en stofzuigt en dweilt vloeren. Ook vergeet je de toiletten niet weer blinkend schoon te maken. Door jou kunnen de kinderen en leerkrachten weer naar een schone school. Je bent hier zo’n 10 uur in de week mee bezig.

Dan kun je op woensdag en vrijdag er nog een kantoorpand achteraan pakken. Je begint om 17.00 uur en zorgt ook op dit kantoor weer voor een frisse werkomgeving. Je werkt hier 2 uur en 15 minuten per keer, dus 4,5 uur per week.

In totaal kom je dan op 14,5 uur per week. Dat is niet slecht, toch? Jij bent iemand die goed zelfstandig aan de slag kan, door jouw ervaring met schoonmaakwerk. Je maakt schoon met een lach, net als jouw nieuwe collega’s. Het bedrijf waarvoor je komt te werken zet net een stapje extra om alles schoon te krijgen, en is blij dat jij dit ook wil doen.

Denk jij na het lezen van deze vacature; ‘dit is iets voor mij?’ Reageer of neem contact met ons op, en wie weet is dit straks jouw baan.

Gevraagd

Wie ben jij?
  • Je hebt minimaal een jaar schoonmaakervaring;
  • Je bent flexibel en representatief.
Wat bieden wij je?
  • Een salaris, conform schoonmaak cao, tussen € 13,42 en €14,78 bruto per uur, op basis van je leeftijd en werkervaring;
  • Bij goed functioneren zicht op een vast contract.


Aanbod

Over Bauconflex
Wij ontzorgen mensen van het zoeken naar een geschikte werkplek en regelen werk voor vakmensen binnen de bouw, techniek, schoonmaak en industrie. Vakmensen plaatsen bij de juiste bedrijven is iets wat Bauconflex al ruim 17 jaar doet. De mouwen opstropen en met plezier aan het werk gaan, dat vinden wij belangrijk!

We hebben meer dan 600 medewerkers geholpen aan een vaste baan, dit is natuurlijk niet voor niks. Wij zijn pas tevreden als onze medewerkers tevreden zijn. Een goede plaatsing is waar Bauconflex voor staat.

Ben jij de aanpakker die wij zoeken? Solliciteer via onderstaande button of bel naar 085-0667940.

Claudia, Sylvana, Thera, Michelle, Charlene en Kris helpen jou met jouw loopbaan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in