+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meppel.

Information Security Lead Meppel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hanzeland Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.225 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van informatiebeveiliging bij een toonaangevend bedrijf in de energie- en glasvezelsector, waar je een sleutelrol speelt in het waarborgen van digitale veiligheid. Als Information Security Lead draag je bij aan het verhogen van bewustzijn en kennis over informatiebeveiliging, ontwikkel je beleid en richtlijnen, en ondersteun je bij incidentrespons. Geniet van unieke voordelen zoals een persoonlijk keuzebudget, spaarverlof, en een Duurzaam Inzetbaarheidsbudget. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je loopbaan? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Wat ga je doen:

Je gaat aan de slag bij de ICT-afdeling van een groot bedrijf, waar je onder andere verantwoordelijk bent voor systeem- en netwerkbeheer, applicatiebeheer en ontwikkelwerkzaamheden.

Als Information Security Lead ga je vooral aan de slag met het uitvoeren en bijhouden van risicoanalyses. Je geeft advies aan de directie, het managementteam en medewerkers over beveiligingsmaatregelen en -risico's. Daarnaast zorg je ervoor dat alle medewerkers alert blijven op het gebied van informatiebeveiliging en versterk je hun kennis en vaardigheden op dit gebied. Je ontwikkelt, implementeert en onderhoudt maatregelen en richtlijnen voor preventie, detectie, correctie en herstel, in samenwerking met de CISO, de Privacy Officer en andere collega's. Ook onderzoek je informatiebeveiligingsincidenten en werk je verbetervoorstellen uit. Daarnaast help je mee met het implementeren van goedgekeurde verbetervoorstellen en verzorg je periodieke rapportages over beveiligingsmaatregelen, -controles en -incidenten.

Wij bieden:

Een afwisselende en uitdagende baan met een prima salaris tot maximaal € 5.225 bruto per maand. Daarnaast bieden we een persoonlijk keuzebudget, vakantiedagen, spaarverlof, eindejaarsuitkering, Duurzaam Inzetbaarheidsbudget, collectieve zorgverzekering, reiskostenvergoeding, mogelijkheid tot thuiswerken en ontwikkelingskansen.

Wie zoeken wij:

  • Je bent resultaatgericht en hebt een projectmatige aanpak;
  • een afgeronde hbo-opleiding in ICT en/of Informatiebeveiliging;
  • 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • kennis en ervaring op het gebied van Informatiebeveiliging en privacy, bij voorkeur ervaring met ISO 27001/27002 en soortgelijke internationale beveiligingsstandaarden;
  • ervaring met het uitvoeren van audits, risicoanalyses en Self Assessments;
  • affiniteit met de energiesector is een pré.

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever levert energie- en glasvezelvoorzieningen aan huishoudens en bedrijven in de regio's Drenthe en Overijssel. Ze spelen een cruciale rol in de energietransitie en hebben een sterke focus op duurzaamheid. Door hun kleinschaligheid zijn ze altijd in de buurt, wat zorgt voor een persoonlijke benadering richting hun klanten.

Al enthousiast? Hier kun je reageren!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Bel, mail of app naar Cristian Prins Benjamins op 0628639493 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.



Uren

32 - 40 uur
32 - 40
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in