+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meppel.

Commercieel medewerker binnendienst - Meppel Meppel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WERQ Personeelsdiensten

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Bijbaan

Vacature in het kort

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het in- of verkopen van artikelen. Je werkt nauw samen met collega's en zorgt voor de beste service aan klanten. Je helpt bij het kiezen van producten, maakt offertes en zorgt dat klanten tevreden zijn. Ook vind je het leuk om nieuwe klanten te vinden. Het bedrijf is klein en heeft een familiecultuur. Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt de kans om met verschillende tools te werken en samen te bouwen aan de toekomst. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Jij bent de absolute topper in het leggen en onderhouden van contacten, en geen enkele salesuitdaging gaat aan jou voorbij! Het geeft jou een kick om klanten op hun best te bedienen en je draait je hand niet om voor het genereren van nieuwe business. Voel je de klik? Dan ben jij misschien wel dé commercieel medewerker binnendienst waar wij in Meppel naar op zoek zijn!

Wat ga je doen?
Samen met jouw directe collega op de binnendienst sta je klaar om jouw klanten in de portefeuille elke dag de beste service te bieden. Je begeleidt hen bij het kiezen van de juiste producten en stelt nauwkeurige offertes op. Vanaf het allereerste telefoontje tot aan de levering ben jij degene die ervoor zorgt dat de klant volledig ontzorgd wordt. Naast het warme klantcontact bruist jouw enthousiasme als het gaat om het binnenhalen van nieuwe business. Je weet precies hoe je dit aanpakt, zonder dat wij jou daarover hoeven te vertellen. Tijdens de dagelijkse gang van zaken onderhoud je ook regelmatig contact met de Customer Service en je collega's in de buitendienst om samen de beste commerciële resultaten te behalen.

Over het bedrijf
In Meppel wordt onze opdrachtgever gekenmerkt door een warme familiecultuur en een gezellige sfeer. Hier heerst een informele setting waarin persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Je krijgt volop mogelijkheden aangereikt om aan jezelf te werken, ondersteund door diverse tools en middelen. Onze organisatie investeert graag in haar groei, en dat geldt natuurlijk ook voor jou als potentiële nieuwe collega. We kijken ernaar uit om samen te bouwen aan een mooie toekomst!



Gevraagd

Dit ben jij:

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo 4-opleiding in een commerciële richting, waardoor je precies weet wat er van je verwacht wordt in deze rol.
  • Met jouw relevante werkervaring in een vergelijkbare functie ben je goed voorbereid om deze uitdaging aan te gaan.
  • Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend ontwikkeld, en je voelt je helemaal thuis in een dynamische omgeving waar elke dag weer veel gebeurt.

Dit bieden wij jou:

  • Je kunt rekenen op een bruto maandsalaris tussen de 3.000 en 3.750, afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Deze baan biedt een werkweek van 32 tot 40 uur in dagdienst.
  • Je start met een contract voor een korte periode via WERQ, met uitzicht op een direct dienstverband bij de opdrachtgever. Zo heb je de kans om je plek binnen het bedrijf te verankeren.

Ben jij het commercieel talent op de binnendienst die wij in Meppel zoeken? Neem dan contact op met Clayton of solliciteer via onderstaande button!



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 2171691

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in