+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Trainee Marketing & Communicatie Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Prior Group

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Junior
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Stage / Traineeship

Vacatureomschrijving

De uitdaging
Prior Group is op zoek naar een vindingrijke, resultaatgerichte en flexibele Marketing & Communicatie Trainee, die enthousiast is om te leren en praktijkervaring op te doen. Jij kunt tijdens je trainee periode het verschil maken en een bijdrage leveren aan onze organisatie. Wij zoeken een trainee op HBO/WO opleidingsniveau, voor vier tot vijf dagen per week. Iemand die met ons meedenkt en begrijpt dat Marketing en Communicatie essentieel zijn om onze strategische plannen uit te voeren. Affiniteit met werken in een technische werkomgeving en kunnen denken vanuit de klant zijn pluspunten.

Over Prior Groep
Prior Group is een multifunctioneel bedrijf met activiteiten in de consultancy, techniek en Human Capital. Met onze kantoren in Zuidwest Nederland werken wij voor nationale en internationale opdrachtgevers in de Industrie, (petro)chemie, Marine en Offshore en (semi)overheidsbedrijven. Wij zorgen voor innovatieve oplossingen en de implementatie hiervan door de opdrachtgever. Kijk voor meer informatie op onze website .

Jouw verantwoordelijkheden
Het volgende zijn (maar niet beperkt tot) de belangrijkste verantwoordelijkheden en de werkrichting voor je trainee periode:
 • De huidige positie van Prior Group met betrekking tot zichtbaarheid op internet, sociale media zoals LinkedIn enz., evenals hulpmiddelen die voor marketingdoeleinden worden gebruikt, moet worden onderzocht en geïdentificeerd.
 • Benchmarking met betrekking tot concurrerende bedrijven, hun marketingstrategie en hun zichtbaarheid; vergelijking met bedrijven van de Prior-Group moet worden gemaakt.
 • Opsporen van zwakke plekken en missers t.a.v. website en LinkedIn pagina waarna een verbeterplan wordt opgesteld en uitgevoerd.
 • Andere marketingmethoden, -instrumenten, -kaders voor marketing- & communicatie verbetering creëren en inventariseren om de organisatie te helpen haar strategische doelen te bereiken.
 • Algehele conclusie met betrekking tot de marketing- en communicatiestrategie zal worden gemaakt, samen met creatieve ideeën over waar Prior Group op dit moment zal zijn met betrekking tot zichtbaarheid en erkenning en het opzetten van het verbeterplan met duidelijke stappen die moeten worden ondernomen.
 • Start van de uitvoering van het Verbeterplan samen met het management.
 • Parallelle uitvoering van dagelijkse operationele activiteiten (zoals creatie van LinkedIn-campagneposts etc.).


Gevraagd

Vereisten en voorwaarden
Vanwege de complexiteit en veelzijdigheid van de trainee periode vragen we natuurlijk ook een aantal competenties en eigenschappen van een jouw, namelijk:
 • Afgeronde HBO 3 of 4 e jaar Marketing & Communicatie; Digitale marketing; (of soortgelijke opleiding).
 • Actuele uitvoering van een opleiding in een aan Marketing & Communicatie gerelateerd vakgebied; Digitale marketing, enz.
 • Uitstekende schrijf- en spreekvaardigheid in de Engelse taal
 • Gemotiveerd persoon, teamspeler, proactief, creatieve denker, vertelvaardigheid
 • Interesse in een technisch en maritiem vakgebied.
Voor Prior Group staat de kwaliteit van het onderwijs hoog in het vaandel en zorgen we ervoor dat studenten praktijkvaardigheden maximaal ervaren en opdoen. Je wordt vanuit Prior Group via verschillende kanalen begeleid, namelijk door collega's die primair verantwoordelijk zijn voor de marketingactiviteiten waar je aan gaat werken. Samen met hun beweeg je je soepel maar met behoorlijk wat uitdaging door elk onderdeel van de stage.
Er komt een werkplek in een van onze kantoren beschikbaar, evenals een stagevergoeding. Je krijgt de nodige begeleiding en tenslotte kom je terecht in een enthousiast en professioneel team, waarin teamwork en kwaliteit centraal staan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in