+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middelburg.

Logopedist regio Zeeland Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Philadelphia

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.217 - € 4.712 p/m

Vacatureomschrijving

Het Expertisecentrum van Philadelphia is op zoek naar een Logopedist voor verschillende locaties in regio Zeeland voor20 tot 24 uur per week.

Heb jij een hart voor de zorg? Als logopedist neem jij je verantwoordelijkheden en krijg je energie van het onderzoeken en behandelen van volwassenen met een verstandelijke beperking. Je bent zeker van jezelf, je bent leergierig en staat open voor nieuwe uitdagingen.

Op de volwassen locaties richt jij je als logopedist op het verbeteren en/of ondersteunen van de communicatieve mogelijkheden van onze cliënten en je onderzoekt en begeleidt cliënten met eet- en drink problematiek. Daartoe houd je je bezig met logopedisch onderzoeken, diagnosticeren en behandelen. Je adviseert en begeleidt het (multidisciplinaire) team op vakinhoudelijk gebied. Indien nodig geef je scholing op maat.

Jouw werkplek
Je bent verbonden aan diverse woonlocaties in regio Zeeland (Oost-Souburg, Terneuzen, Vlissingen, Middelburg, Zoutelande en Heinkenszand) waar zorg wordt geboden aan cliënten met een ernstige, matige of lichte verstandelijke beperking en bijkomende problematiek vanwege ouderdom.

Als logopedist ben je onderdeel van het (landelijke) Expertisecentrum van Philadelphia, dat voor alle cliënten van Philadelphia behandeling realiseert. Bij Philadelphia besteden we bijzondere aandacht aan de inzet van technologie en muziek om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Binnen het Expertisecentrum werk je samen met gedragsdeskundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, vaktherapeuten en natuurlijk je collega's in het gezellige team van logopedisten!

Over jou

  • ​​​​Je hebt een afgeronde hbo opleiding Logopedie.
  • Je hebt kennis van en ervaring met specifieke logopedische problematiek bij mensen met een ernstig verstandelijke en/of meervoudige beperking en bijkomende problematiek zoals autisme en/of moeilijk verstaanbaar gedrag en eet- en drinkproblemen, of bent bereid je hierin te verdiepen en ontwikkelen.
  • Je werkt graag samen met begeleiders, ouders en een multidisciplinair team aan een goed communicatief klimaat waar binnen de cliënt zich optimaal kan ontwikkelen.
  • Je hebt kennis van totale communicatie.
  • Je bent te omschrijven als zelfstandig en besluitvaardig, je kunt je eigen werk goed organiseren én werkt graag samen in een multidisciplinair team.
  • Je bent bereid te reizen én comfortabel met werken op afstand middels videobellen.

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf en voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Wij bieden jou:

  • Mogelijkheden tot scholing en intervisie om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
  • Geaccrediteerd intercollegiaal overleg binnen de organisatie (kwaliteitskring);
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten;
  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 55; van minimaal € 3.217,- en maximaal € 4.712,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding;
  • Goede faciliteiten om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
  • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.

Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 5 mei 2024, t.a.v. Bert Oosterheert, manager Expertise en Onderzoek.
Heb je nog vragen? Bel of WhatsApp naar één van onze logopedisten van het Expertisecentrum: Nienke de Wilde, op telefoonnummer 06 - 25 04 84 33 of Irma Linthorst, op telefoonnummer 06 - 13 70 47 84.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Het recruitment-team van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in