+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middelburg.
Laad meer vacatures

Open vacature speciaal onderwijs Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.321 - € 5.862 p/m

Vacature in het kort

In deze open vacature voor het speciaal onderwijs krijg je de kans om samen met een ervaren recruiter te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn. Of je nu interesse hebt in een rol als leerkracht, onderwijsassistent of iets anders, wij begeleiden je bij het vinden van de juiste stap. Onze focus ligt op jouw behoeften, met goede begeleiding, opleidingsmogelijkheden en flexibele zekerheid. We willen dat je werk doet waar je blij van wordt en blijft. Wil jij deel uitmaken van ons geweldige team? Lees verder om te zien hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Met onze open vacature voor het speciaal onderwijs krijg je de kans om samen met een ervaren recruiter te verkennen welke mogelijkheden er voor jou zijn en welke functie het beste bij jou past. Of je nu interesse hebt in een rol als leerkracht speciaal onderwijs, onderwijsassistent, zorgcoördinator of een andere functie binnen het speciaal onderwijs, we staan klaar om je te begeleiden bij het nemen van de juiste stap. Onze recruiter luistert naar jouw interesses, vaardigheden en loopbaandoelen, zodat we samen kunnen vaststellen welke functie of volgende stap het beste aansluit bij jouw behoeften


Functie eisen

x


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Open vacature speciaal onderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in