+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middelburg.

Privacy Officer Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LogiFlex Detachering & Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.396 - € 5.009 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van privacy en gegevensbescherming als Privacy Officer bij een toonaangevende organisatie. Jouw rol is cruciaal in het waarborgen van de privacy van onze burgers. Werk samen met experts, deel je kennis en draag bij aan bewustwording en trainingen. Jouw inzichten leiden tot concrete acties die de veiligheid van onze informatie versterken. Een unieke kans om bij te dragen aan een essentieel maatschappelijk thema. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Privacy Officer - LogiFlex Detachering bij Gemeente Middelburg

Persoonsgegevens en privacy zijn voor Middelburg erg belangrijk. We verzamelen, gebruiken, beheren én bewaren het zorgvuldig, veilig én vertrouwelijk. En daar ligt een mooie rol voor jou als Privacy Officer. Als jij de persoonlijke info van onze burgers als in een burcht kunt bewaken, heb jij de sleutel naar een mooie baan.

Maak jij werk van privacy- en gegevensbeschermingsrecht?

Van kinderen tot senioren. Van studenten tot gezinnen. Al onze bewoners vertrouwen op jouw kennis van de wet en skills op het gebied van privacy. Je vormt een team met de Chief Information Security Officer en Functionaris Gegevensbescherming. Hebben we vragen over privacy, dan vertel jij helder hoe het zit. Samen met de CISO zorg je voor bewustwording, scholing en training.
Je kijkt constant hoe je risico’s kunt minimaliseren. Als een aanpassing van het privacy-beleid nodig is, vertrouwen we op jouw plan en implementatie. Collegiaal als je bent, laat je ons elke keer weer zien hoe we veiliger kunnen werken. Zo help je ook met Privacy Impact Assessments (DPIA’s) en zorg je ervoor dat het register van verwerkingen wordt bijgehouden. Alles wat je doet, voldoet aan de AVG en geldende wetgeving. Het bestuur, het management en je collega’s zeggen al snel: ‘Bij jou is de privacy van bewoners in goede handen!’

Gevraagd

Waarmee jij Middelburg versterkt:

Voor deze baan heb je een relevant hbo-diploma en een paar jaar ervaring in een vergelijkbare functie nodig. De privacywetgeving kent voor jou geen geheimen. Je bent analytisch, praktisch en handelingsgericht. Waarbij je niet bang bent om tegen de belangen van anderen in te gaan. Veiligheid én voldoen aan de AVG-wetgeving staan voor jou altijd voorop. Je weet veel van ICT, informatiebeveiliging en Baseline informatiebeveiliging Overheid (BIO).

Aanbod

Ben jij de match die wij zoeken? Vertel ons waarom! Sollicitaties uitsluitend naar LogiFlex

Volg ook de nieuwe LinkedIn pagina -> Vacatures Nederland voor het vacature aanbod in Nederland

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in