+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Elektro- en mechanisch monteur Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe baan als monteur? Wij hebben veel mogelijkheden in verschillende sectoren, zoals de procesindustrie en installatiebranche. Of wil je juist starten als monteur via een bbl-traject? We bieden opleidingsmogelijkheden en kijken welke partner het best bij jou past. Je gaat aan de slag met het onderhoud van machines en installaties. Werkdagen zijn meestal van maandag tot vrijdag. Ook is er soms een consignatie dienst. We helpen je graag de juiste stap te zetten. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Opzoek naar een nieuwe uitdaging als monteur of opzoek naar een werkgever waar jij je loopbaan kan starten als geschoolde monteur? Wij helpen je met zoeken & vinden. Vanuit Randstad Techniek hebben wij verschillende partners waar de vraag naar een geschoolde monteur groot is. Onze partners zitten onder andere gevestigd in de procesindustrie, de installatiebranche, de productietechnologie & groot materieel.

Heb jij minimaal een MBO-3 niveau diploma of anders 3+ jaar werkervaring als monteur dan kunnen wij jou helpen aan die mooie nieuwe stap. Mocht je nog geen diploma hebben, maar wel graag een bbl-traject volgen tot monteur? Neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Kortom er zijn veel kansen in Zeeland. Ben jij bereid deze met beide handen aan te pakken? Lees dan snel verder.

wat bieden wij jou
  • Regio Zuidwest, afhankelijk gewenste rijafstand
  • Preventief, correctief en/of predictief onderhoud
  • Afhankelijk van de CAO
  • Detachering of contract opdrachtgever
  • Welke partners passen bij jou ervaring & wensen?
  • opleidingsmogelijkheden
wie ben jij

Een monteur die het leuk vindt om ervoor te zorgen dat de nodige machines & installaties kunnen blijven draaien. Het is belangrijk dat je beschikt over een MBO-3 niveau of hoger diploma richting bijvoorbeeld elektrotechniek of werktuigbouwkunde en anders is minimaal 3 jaar ervaring gewenst. Qua taal is de beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift een vereiste, dit geldt ook voor de bbl-trajecten. We hebben momenteel niet veel klanten waar het beheersen van alleen de Engelse taal genoeg is.

wat ga je doen

Een monteur is natuurlijk gefocust op het uitvoeren van onderhoud aan machines en/of installaties. Dit kan zijn in een service rol waar je langs klanten gaat op locatie of dat je op 1 fabriek blijft. Je bent bezig met correctief, preventief en predictief onderhoud. In overleg met de teamleider en collega's worden de prioriteiten besproken en voorbereidingen getroffen.
Vaak zijn de werktijden maandag tot vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur, met een consignatie dienst eens in de 3 weken. Dit is uiteraard klantafhankelijk, maar geeft je wel wat meer inzicht.

waar ga je werken

Dat ligt aan jou wensen en vaardigheden. Misschien hebben wij wel de passende partner voor jou in de procesindustrie of in het groot materieel. Een elektromonteur heeft weer andere taken dan een mechanisch monteur en wij kijken samen wat bij jou past. Onze klanten zitten verspreid tussen Zeeuws-Vlaanderen en Hoogerheide en daarnaast kunnen wij altijd verder kijken buiten de regio van Zuid-West. Dan wordt je profiel doorgestuurd naar onze collega's binnen Randstad Techniek.

Er zijn veel mogelijkheden te bespreken, maar daarvoor moeten wij eerst met jou in contact komen. Aan de hand van een intake gesprek brengen we jouw behoefte in kaart. Waarna we samen kijken naar de mogelijkheden en klantvoorstellen. Zo ga je goed voorbereid op gesprek bij de klant.

sollicitatie

De vraag naar monteurs is groot waardoor jij misschien niet meer weet wat nou een goede stap is. Wij helpen je met zoeken en kom dus ook graag met je contact. Aarzel vooral niet, onze telefoon staat tot 17:30 aan.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in