+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middelburg.
Laad meer vacatures

Behandelfunctionaris Belastingdienst MKB (Doelgroepenregister, Wajong) Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Voor een unieke functie als behandelfunctionaris bij de Belastingdienst, specifiek gericht op kandidaten in het doelgroepenregister, bieden we een inspirerende werkomgeving met uitstekende ondersteuning. Geniet van het vooruitzicht op een contract, de flexibiliteit van hybride werken, en de kans op persoonlijke ontwikkeling met een interne jobcoach. Een rol waarbij je ondernemingen uit het hele land ondersteunt, waardoor geen dag hetzelfde is. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Voor de Belastingdienst in Middelburg zijn wij op zoek naar een behandelfunctionaris. Deze functie staat specifiek open voor mensen met een beperking, die daardoor in het doelgroepenregister zijn opgenomen. Behoor jij tot deze doelgroep en herken je jezelf in onderstaand verhaal? Reageer dan snel!

wat bieden wij jou
  • Cao Rijksoverheid, schaal 6.0, 8.0 of 10.0
  • Uitzicht op een contract bij de Belastingdienst
  • min 24 uur - max 36 uur per week
  • Interne jobcoach voor jouw ontwikkeling
  • Mogelijkheid tot hybride werken
  • Mogelijkheid tot cursussen en opleidingen
wie ben jij

Een juiste behandeling van aangiften, aanslagen, bezwaren en verzoeken binnen de fiscale wet- en regelgeving: dat is jouw taak als behandelfunctionaris bij de Belastingdienst. Jouw klantenkring? Ondernemingen uit het hele land. Dat maakt jouw werk afwisselend en uniek.

  • Je bent opgenomen in het doelgroepregister;
  • Je hebt minimaal een hbo-werk- en -denkniveau;
  • Je hebt kennis en ervaring met (fiscaal) recht;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met Inkomensheffing, Loonheffing, Omzetbelasting of Vennootschapsbelasting of je bent bereid je hierin te laten opleiden;
  • Klantcontact is voor jou geen probleem. Je communiceert zorgvuldig, zowel mondeling als schriftelijk.
wat ga je doen

Jij verricht je werk binnen de aanslag- of aangifteregeling op basis van vooraf bepaalde risico’s die voor de diverse belastingjaren kunnen verschillen. De op die wijze geselecteerde aangiften/posten bekijk je nader en neem je vervolgens in behandeling. Dat houdt in dat je de aangifte/post op juistheid controleert en waar nodig overleg hebt met ondernemers en hun adviseurs over de afhandeling hiervan. Daarnaast behandel je ook verzoeken tot bijvoorbeeld een geruisloze inbreng en heb je contact met ondernemers en hun adviseurs als zij een verzoek indienen tot vooroverleg over een specifiek fiscaal onderwerp. Vervolgens kom je zo mogelijk tot een standpuntbepaling door de Belastingdienst. Het is ook mogelijk dat je met de behandeling van bezwaarschriften aan de slag gaat. Bij alles wat je doet, werk je nauw samen met je collega’s die aan hetzelfde belastingmiddel werken, de vaktechnische adviseurs en de vaktechnische coördinator.

waar ga je werken

De Directie Midden- en Kleinbedrijf (MKB) is verantwoordelijk voor de fiscale behandeling van het Midden- en kleinbedrijf en onderscheidt entiteiten in het middenbedrijf (ongeveer 0,4 miljoen) én in het kleinbedrijf (ongeveer 1,8 miljoen kleine bedrijven, starters en ZZP’ers).
De klantbehandeling kenmerkt zich door informatiegericht toezicht en een integrale en subjectgerichte aanpak. MKB streeft optimalisering van belastingopbrengsten na door de inzet van diverse handhaving- en toezichtmiddelen ter versterking van de compliance, met aandacht voor slimme en nieuwe IT- toepassingen. MKB is ook verantwoordelijk voor het vorm en inhoud geven aan de integrale overheidssamenwerking. Én MKB houdt zich bezig met deurwaarderij en waarde-onderzoek.

  • Er is extra begeleiding en coaching op de werkplek, een vast aanspreekpunt;
  • Een uitgebreid inwerktraject;
  • Aangepaste werkplek/voorzieningen;
  • Begeleiding van een jobcoach.
sollicitatie

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel!

Let op: solliciteren wanneer je niet in het doelgroepregister staat, heeft geen zin. Deze vacature staat specifiek open voor mensen met een doelgroepverklaring

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in