+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middelburg.

Docent Biologie Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.001 - € 6.059 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van biologie en deel je passie voor het vak met leerlingen op een innovatieve en creatieve manier. Bij Maandag(R) krijg je de unieke kans om je expertise in te zetten op verschillende scholen, met zowel lang- als kortlopende opdrachten. Geniet van de flexibiliteit in opdrachten terwijl je profiteert van de stabiliteit van een contract. Maandag(R) biedt ook een eindejaarsuitkering, vakantiegeld, en een pensioenregeling, naast de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling via onze Maandag(R) Academy. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Heb je uitgebreide ervaring in het onderwijzen van biologie en ben je gepassioneerd om je kennis en enthousiasme op een innovatieve en creatieve manier te delen met leerlingen? Dan hebben wij een vacature die perfect bij jou past!

Biologie is een uiterst divers vak met tal van boeiende thema's, en dat is precies wat het zo leuk maakt! Als docent biologie ben jij in staat om elk thema op een educatieve en enthousiasmerende manier aan de leerlingen over te brengen. Je straalt je passie voor biologie uit tijdens elke les die je geeft. Met jouw pedagogische en didactische vaardigheden zorg je ervoor dat je deze leerlingen op de best mogelijke manier onderwijst.

Bij Maandag® krijg je als docent de mogelijkheid om je expertise in te zetten op verschillende scholen. Maandag werkt met lang- en kortdurende opdrachten. Afhankelijk van jouw voorkeur. Wij bieden je de kans om flexibiliteit van opdrachten en stabiliteit van een contract te combineren. Bij Maandag® luisteren we graag naar jouw wensen en doelen, zodat we de ideale werkplek voor jou kunnen vinden. Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Aarzel dan niet en solliciteer nu om je aan te sluiten bij ons team van enthousiaste en toegewijde docenten!


Functie eisen
  • Je bent in het bezit van een eerste of tweede graad bevoegdheid of je bent in opleiding;
  • Je hebt werkervaring in het onderwijs;
  • Je bent 0,4-1,0 fte beschikbaar.

Wat heeft Maandag® te bieden:

  • Een salaris conform de CAO-VO tussen de €3.001,00 en €6.059,00 (LB, LC of LD);
  • Als ZZP’er ben je ook welkom!;
  • Maandag® biedt een eindejaarsuitkering, vakantiegeld van 8,33%, en een pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding op basis van €0,21 per kilometer;
  • Flexibiliteit en zekerheid;
  • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een project voor de lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden;
  • Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het volgen van diverse cursussen en trainingen bij onze Maandag® Academy.
Over het bedrijf

Met meer dan 5000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Wij werken elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken en krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Biologie die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in